lol. ma andsin korraliku varikakaane kaasa. [/quote] Ma ei kujuta ette mis sellest saanud on -.- , pm sellel mingi seestpoolt katki ja ei saa kicki kylge panna :S
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! Villil siis selline viga. http://www.youtube.com/watch?v=0AYVtqBUlW8 Vajaks Jotti või kellegi tarka nõud.
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! omg, see roller näeb nüüd haige räim välja, ära oled rikkunud. tra, võta no karpa maha ja puhasta ära. pole siin tarku vaja.
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! No alari ostsisgi ta sellises seisukorras , aga pm ajab õhufiltri kytet täis ja tossu tleb ka sealt kaudu :/
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! Probleem , teada , pm kui ma klappe liigutan ss on kuulda kohe et saab ikka väga palju õhku kuskilt :O , klapid kaput vast
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! no kui karpast suitsu tuleb on selge, et klapid/klapi ajastus veidike m66da!
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! ei, klapid pees , kui liigutada ss kuulda ilusti kuidas yks klapp pm õhku ahmib :/
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! tutikad klapid said peale sügisel. ja 50cc silku, millega sa nii naljalt neid puru ei lase ikka. sul on karpas asjad lahti, mida sa küsid koguaeg igaltpoolt, mis viga on, kui sa ise sittagi ei näpi ? tee midagi ja siis küsi nõu edasi, mitte fap fap fap, internet parandab mu rollerit garaazis E. ja klapid said sügisel paika ja uued. väntvõll, silku, klapid, blokikaan on uued, sest ma lasin kõik asjad kõveraks ja segi selles mootoris. puhasta see sitane karpa ära lic
Re: Alari Kymco Agility. PROBLEEM videoga !!! A fu , taunik, mul on kõik ära puhastatud , düüsid ja kõik olid korras, ja kui ma ytlen et yks klappidest on kaputt ss nii ongi , sa ei tea midagi , tule vaata ise mitte ära targuta , istu sisse see karpa endale juba