Re: alfalk4-Benelli 491 2001a.70cc kommige! keri put*i krdi sibulka, see on eestikeelne foorum niiet istu lasnas edasi !
kirja jumala normaalne vend ,stento usu mind päriselus sa küll kirjaga ei pauguks niiviisi nagu siin foorumis aga novahet pole see ,tegelt kena roller ja ilus
tra stento, sa ise mõtled ka mida üldse suust välja ajad? sa tundud järjest kahtlasem vend no iga asja kohta on sul midagi sitta öelda
allan on kah normaalne vend. Pedek: IGA ASJA kohta ei ole . Aga lihtsalt ei meeldi kui Eestis venekeeles sõimatakse. Aga ok unustame ära, kui kirjal midagi öelda siis ta mul msnis kah.
mis siis kui ma olen venelane ??? kui midagi tahad mulle öelda tule Tartusse ja siis räägime...arvan et pole mõttet siin midagi pauguma 56707538 - 24/7 saad helistada kui tartusse tuled,saame kokku jne
silkud vrgid peal juba nüüd vaja veel tagarehv,gaasitross,rullid ja tagumised suunad osta 8) need ostab aprilli alguses Keegi teab kas camex on momal ka kohal? 8)
Krt kahju et see benellli on mulle need eriti ei meeldi aga noh kui sinu moppi näen siis tuleb vaiksel mõte pähe et võiks endale ka benelli osta
Nii siis tna sai first start tehtud masin käivitus esimesest löögist aga eriti kaua käija ei lastnud kuna sumpa polnud all ja see hääl oli jube mis sealt tuli aga üldiselt masin ei turtsund ega midagi 8)
Kui te ei tea veel, siis peal tutikas malossi 70 sport silku komplekt (nädal vana ehk), vanal oli silku kõrvaga paras nu**, igatahes mootor hea ja värske