Jah peal on tõesti uus Malossi 70 sport ja ei ole päris nädal aega vana mingi 5 päeva vms mootori poole pealt kõik korras karbuss siis ka 16mm ja summutiks ikka tecnigas rs70 klapilehed said ka peale Malossi Carbon 8)
keera sumps alla ja siis vaata kas turtsub või mitte kuna muidu pole sul kompressioon õige Aga ehk lükkaksid kuurist välja ja teeksid ise ka paar pilti, pole ammu näinud
Täna ma ei viitsi enam midagi teha,homme ka Tartu päev läbi olen ehk alles esmaspäev keeran sumpsi alla ja siis teen pilte 8)
Nüüd siis raam ka puhas korrastasin juhtmeid ka natuke ja keerasin sumpa alla kahjuks pilte teha ei saand kuna digikal aku tühi :|
tna sai siis motoexotikal käidud ostsin siis uue Malossi Red Sponge ja Monsteri kleepsu lehe 8) homme plaanis siis sumpa alla panna ja õhufilter ära vahetada ja natuke tööd ak juhtmete kallal teha 8)
kle rolleri värvi pris redbulli tegema ei hakka aga kleepsud küll pris hea mõte aga ei tea kus neid saada võiks+ :|
no tglt roller sul on juba suht red bulli värvides ju, samat tooni sinine ja hõbedane. Aga kleepse sai vanasti lasta teha rakveres Selveris, T-särgipoes. Se oli kunagi , ma ei tea kas enam saab.
Tegelt mul oli vahepeal plaan midagi sellist korraldada enda mopiga Aga allanil on suht kerge redbull välja ajada, tiivad ja kleepsud külge ning valma 8)
Oh, võiks uurida siis seda ka et äkki saab rkv rolleriklubi kleepsud seal teha. Muidu allan, vahetame ühe või paar monsterit malossi vastu
Nii siis väike UP täna sai ühendatud pidurid ära töötavad mõlemad ilusasti ja pandud peale uues õhufilter ja küünal 8) tagarehvja suunatuled ostan lähipäevis ka ära 8)
Logish,et areneb Peab arenema tegelt oleks vaja ka akut ,aga noh see jääb tahaplaanile praegu tähtsamad asjad enne 8)
Roll peaaegu valmis viimane asi mis veel osta gaasitross,ja kui kellegil pakkuda mingist RedBull kleepse või kleepsulehte siis võtke ühendust olen kindel ostja 8)
Väike up siis !Roller nüüd enamvähem töökorras sõidab mingit vibra ega poomist kuskilt ei tundnud olevat esitulede juhtmedega mingi kamm ei taha kohe üldse tööle hakata :|mingi aeg kui viitsin mopi välja võtta siis ka pilte 8)