Alligator-i Freedo 5 ´2009

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Alligator, Jan 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Sest see raam mis on sellel rollil on regatud mdea kelle peale, sellepärast ostan CPI oliveri raami :lol:

2. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Ja sul ostimüügi lepingut ja teh. passi pole?
    Cpi raamile ei sobi see mootor alla.

3. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Ostu müügi lepingut pole aga teh pass on (kui käisin ARK-s mulle öeldi et mulle on vaja veel ostumüügi lepingut selle omanukuga )

aga omanik elab Värskas ja mdea kuidas ma teda kätte saan ma ei saa temaga mitte kuidagi kontakteeruda

ja sõbrad pakuvad mulle teha ostumüügilepingut teise inimesega kes oleks nagu omanik aga ma ei tea kas veab või ei vea, ma lihtsalt ei taha probleeme 8)

Ja mulle on suht pohhui kas raam sobib või ei, selleks on relakas ja keevitus apparaat

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Teed suvakaga, kasvõi mõne sõbraga. Põhiasi on et O/M olemas oleks.

5. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16

Okei siis lepin sõbraga kokku ja lähen arksse 8)

6. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    ot palju see ümberkirjutamine maksab siis?

7. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kui arvel teisel inimesel, siis mingi 13-15 eurot oli vist, täpset summat ei mäleta peast.

8. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    aga kas mul võivad olla probleemid kui ma toon ostumüügilepingu ja nad saavad eru et see on vale? :eek:

9. Z0ne

6,380
    1
    38
    Kuidas nad aru peaks saama? Kirjutad varasema kuupäeva(see kuupäev millal ja kus ostsid) ning kui on kellegi nimel arvel, siis selle inimese nime kirjutab müüjaks.
    Aga ma pole kindel kuidas ümberkirjutamine käib, kas lihtsalt lähed ning ütled et masin nüüd sinuoma ning et las kirjutavad ümber, või peab see kelle nimel masin on, seda tegema.

10. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Ei tohiks aru saada, saad ise teha lepinguga, ei ole müüjat vaja, nad trükivad vajalikud andmed sisse ja kirjutavad sinu nimele. Aga lepingu jaoks on sul müüja isikukoodi jne ikka vaja.

11. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Nonii täna käisin JMA kodas ja lasin nendel teha mulle süütevõtme duplikaati, vana võti oli omadega läbi juba :D

ja minumeelest on veel jäänud teha: Esiporikas,DH ja puks,uus värv sisekondlitele, raami ja mootoribloki puhastamine, siis ladun kokku ja hakkan tasaselt tiirutama, tegema lõpuni sissesõitu :D

12. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Nonii

Praegu mõtlesin et loobun: Esiporika ja DH ostmisest

aga EDIT: Praegu ostan: uue spidoka ja spidokondli, Neoon-rohelist värvi, tagutule CPI oma, ja hakkan koguma Rollerilubade peale (Plaanis on aprillist minna vivaliiklusesse ja hakkama seal õpima AM ketegooria peale :D)

13. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    oodata võid et hinnad tõusevad kuni 20 euri peale ;)

14. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Mul on praegu suht pohhui sest isa läheb soome töötama ja kui mulle vaja raha juurde anda siis ta annab :D

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    oi oi :D Siis oled suht paksu rahakottiga varsti 8)

16. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    WTF!?!?! O_O.....

Eile õhtul vaatasin kui palju maksab rollerijuhi kursused, hinda mis ma nägin oli 200 euri.. :eek:

ja mõtlesin et teen rolli valmis, regan seda oma nimele ja hakkan koguma raja autolubade jaoks 8)

17. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
  18. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Nonii

Homme Värskast tuleb omanik kella nelja paiku ja siis teen temaga ostumüügilepingu :D

19. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Nonii täna pärast kooli tegin ostumüügilepingu omanikuga ja järgmisel nädalal lähen regama oma nimele :D

20. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Täna värvisin sisekondleid, aga see on 1.etapp

2 etapp on: vaatame kus on vaja veel lihvida ja pahteldame kus vaja pahteldama
    3 etapp on: laseme krundi peale
    4 etapp on: värvime veelkord samasuguse värviga
    5 etapp on: lõpptulemus :D

fotod tulevad homme :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte