Alligator-i Freedo 5 ´2009

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Alligator, Jan 8, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    rollerit tleb ka pesta külmamootoriga , või kui pole sõitnud ja peale pesu las kuivad .

2. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Problem Solved

asi oli selles, et pärast pesemist see lüliti mis asub paremal konsoolil(see mis lülitab mootori välja ilma süütevõtme keeramata) Läks peesse ja kui ühendan seda pistiku mis käib sellest lülitist mootor sureb välja

3. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    ostsin tuttavalt minichopperi spidoka 2 euriga

niisugune ta on

4. MyTsinsu

MyTsinsu New Member

265
    0
    0
    Spido mõte kena aga originaal lenks viska küll siis minema.

5. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    masin vb olla kohe kohe laheb vahetusse, selleparast ma ei taha sellega tegeleda 8) (muidu teen tehniliselt poolt valmis ja vahetusse)

6. Sifkaonu

Sifkaonu New Member

11
    0
    0
    rahast kahju ei hakanud kui selle "rolleri" ostsid vä ?

7. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Ma ei ostnud seda, vaid vahetasin oma sitase atmi selle vastu

8. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Keegi vist ei tahagi Su MHR Freedot osta .

9. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    no pohh, kui keegi ei osta aprilli lõpuni siis jätan endale ja hakkan normaalse stylingu tegema :D

muidu praegu tiirutan Hondaga :D

10. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Hey RK mehed, pakkuge värvilahendusi sest juba järgmine või ülejärgmine nädal viin värvimisse

muidu praegu on plaanis selline värvilahendus:

Välimised kondlid - läigiv kuldne
    Sisemised kondlid - mattmustad
    ja sadul saab endale must-punase värvilahenduse

ja plaanis on veel panna peale: Kroom või Anoodsinise DH, amordikõrgendus, normaalse KOSO spidoka(või jätan selle spidoka kui see sobib DH-iga),uusi ja natuke väiksem kõlareid ja kuna isa toob kolmandat palka soomest siis ostan endale Terve Minarelli horiz (kloon) mootori :D

11. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui praegu all 139qmb mootor, siis kiigekinnitused on all, min.horz. mootoril aga üleval.

12. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    aga sellistele asjadele on mul isa ja elektroodkeevitus

aga EDIT: masinaga veel 2 nädalat ei hakka midagi toimuma sest eile sain koju haiglast (lõigati pimesool välja) ja praegu olen koolis võlgu ( referaadid, loovtöö, kontrolltööd.... )

13. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    nonii praegu enamus kondle on lihvitud, krunditud ja järgmisel nädalal vist lähevad värvimisse!

ja nüüd probleemidest.

täna hakkas mingipärast parem nupukonsool huiama, et kui lülitad tuled sisse siis lööb kaitse läbi(KÕIK JUHTMED ON KORRAS JA MULTIMEETRIGA ON KA ÜLE VAADATUD)

Niiet kui kellelgil oleks pakkuda paremat nupukonsooli(keeway f-act, freedo1 ja teiste hiinakate konsoolid) odava hinnaga siis olen ostja! :) (P.S oleks kiiresti vaja)

14. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    Masin suve lõpus vb saab müüdud, sest isa pakus mulle tööd soomes 2 kuule ja ma nende kuude palka niipalju nagu maksavad 2 kasutatud AP-i :D

15. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    palju loodad , vähe saad !

16. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    no eks vaatab aga kas keegi saab mulle öelda milles on probleem

trouble on selline, et kui lülitad tuled sisse siis käitse läheb kohe läbi(proovisin 30A kaitsega aga aku 3 sek läheb tühjaks) lühist kusagil pole(vaatasin kõik multimeetriga üle ) ei tea mis viga sellel :roll:

17. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    ostaks ära :D

18. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    kas keegil pole lahenduse selle konsooli vms probleemi kohta,sest juba tahaks hakkama tiirutama (selle konsooli pärast mul käib kaitse läbi)

ja väike up, sest tagavelg on värvitud mustaks aga esiveljele ei jäänud värvi, ja kolmapäeval kõik kondlid lähevad värvimisse :))

19. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    unustasin mainida et vahetasin bensufiltri, voolikuid ja ostsin juurde kleepsud >DD

20. Alligator

Alligator Member

564
    0
    16
    see pole mingi kleepsutuuning, vaid ma kasutan neid kleepse, et teised saaksid aru milline styling on sellel rolleril nt(KTM,monster energy,rockstar energy jms sellemoodi)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte