Re: Ivojoeloo sr50 racing ega jah, julmm relvvv, kui sul nii püss oleks siis sa oleksid helistanud ka mulle,et näidata. :lol: mitte kakskorda lambist lubanud,
Re: Ivojoeloo sr50 racing sandrewile varsti konkurent olemas, see läheb pm puhta gaasiga tagarattale ka ju 8) . vägahull püss, kui sportsumpsi paned, siis võimatu sõita ma arvan, koguaeg nina püsti. :roll:
Re: Ivojoeloo sr50 racing mis te ikka mõnitate, äkki tal oli varem mingi lahjema minekuga roller ja siis on see tema arust suht äkiline ja seetõttu ka selline jutt . Muidu kena sr , edu .
Re: Ivojoeloo sr50 racing tahaks ka gaasiga tagarattale, ostan tsinsu, ja siis lähen srile üle...aaaaaaaaaaaaa mootor v-501??? juures ka vaja käia, eriti kui stoppiet teeb, saab kiirelt selgeks , olen stunter
Re: Ivojoeloo sr50 racing Rolleri tundus küll äkiline aga gaasi andes oli näha kuidas tüüp tõmbas ja oli. Eriti ei usu küll ei PUHTA gaasiga tagarattasse läheb
Re: Ivojoeloo sr50 racing keegi ei saanud mu postist aru, eriti see viimane ikoon ( :roll: )., tähendas seda, et kogu see värk on täielik BS . :wink:
Re: Ivojoeloo sr50 racing Karta on et on se vend ei tea isegi seda mis asi morini on või mida ehitab ja toodab kelle juppidest jne
Re: Ivojoeloo sr50 racing Vanale teemale väike up kah! :lol: Aga oled midagi teinud ka sellega,on alles veel? Pane pilte