Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Küsiks kui palju mõjutaks väljalaske, blocki kui ka silku kanalite portimine? Annaks mõnusalt powerit?
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Ega arvatavasti ise ei teeks. Arvan, et põrguvärk paska ei tee. E: Tänud vastamast.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 sry for ot aga , tallinas ka paar venda kes oskavad teha , protimise pärast pole mõtet tartusse sõita. :roll:
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 sry for ot aga , tallinas ka paar venda kes oskavad teha , protimise pärast pole mõtet tartusse sõita. :roll:[/quote][/quote][/quote] Pole mingi OT. Hetkel uurib, kas postiga on põrguvärk nõus tegema. Elan hiiumaal.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 [/quote][/quote] Pole mingi OT. Hetkel uurib, kas postiga on põrguvärk nõus tegema. Elan hiiumaal.[/quote][/quote][/quote][/quote] aga , pordid malossi spordi ära , või võtad natukene kangema ?
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Praegu plaanis portida asjad mis peal. Pole mõtet enam alla taguda kui suvel müüki. 2000€ seda elusees maha ei müüks. E: Kuid siiski pakkuge mulle Malossi Mhr Replica ja Malossi Mhr Racing summuteid.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Terv. Targad poisid rääkige. Kas siis kui tagurattalaager läbi, kas siis hakkab taguvelg küljelt küljele käima? Kas taguratta laagrit nuss vahetada?
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Rattalaagrit küll nuss vahetada pole. Reduktor lahti ja tagaratas koos vahejupiga küljest ära ja reduktori poolt taod selle laagri välja. Asendad uuega ja laod kokku tagasi.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Ei seda ma tean isegi, kuid kuidas selle veljevõlli välja saab? Mingit kerget moodi et kindlalt ära ei suudaks lõhkuda.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Neosel ma lihtsalt võtsin selle sealt välja ilma igasuguse tagumiseta. (Neosel sama mootor)
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Tuli ns lupsti välja? Teisel blokil ei tahtnud mitte mingi valemiga välja tulla.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 No veovõll tuli kindlasti niisama välja. Aga sidurvõll käib sinna väheke raskemalt.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Okei. Käisin garaazis. Lebo töö. Mingi 15min tegevus. Sai just järgi proovitud. Tänud kõigile, kes abi pakkusid.
Re: Andre Yamaha Aerox ´03 Milles siis viga? Pole korda saanud? Võlli viga ma ei usu. Kui käega ringi ajab siis ei käi küljelt küljele. Vahejupi viga?