Annetus suurele perele.

Discussion in 'Klubist...' started by massu, Jan 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. boxter

boxter New Member

6
    0
    0
    Minul on nagu rohkem huvi teha mõne vaesema perekonna õnnelikuks jne. Meedia mind absoluutselt ei huvita kuigi RK maine võiks küll tõusta. Mingi konkursi peaks korraldama kus perekond saadab tutvustava lühivideo vms.

2. BlaqDog

BlaqDog New Member

138
    0
    0
    Meediat on mitmes mõttes vaja. Selleks, et kuskilt selline perekond leida ja selleks ka, et meie vastu väike respektikene tekiks!

3. wtf

wtf New Member

116
    0
    0
    Ma usun küll, et meedia on nõus näitama. Kui rääkida korralikult ära, et me tahame head, et rollerijuhid ei ole ainult nolgid, kes kihutavad ilma kiivirteta ja on halva mainega. Peab rääkima, et kõik ei ole niisugused, et auotjuhtide seas ja igalpool on ka musti lambaid ju, et meie Rolleriklubiga tahame head, et kingime ühele perele rolleri, kus on palju lapsi ning tehnikahuvilised.
    See oleks küll suur tegu ning ma usun, et meedia oleks huvitatud sellist väikest lõiku näitama küll !

Ning ma arvan, et võiks otsida sellise perekonna, kus tuleks roller kasuks, täpsemalt siis seda, et roller ei tleks ainult lõbuasjaks, vaid seda, et kui pere elab näiteks rohkem natuke maakohas või linnast või kuskilt asulast väljas, kust ei saa eriti liikuma, siis oleks roller kasulik asi, et laps saaks liikuda, kui oleks vaja minna kuksile jne, et trennis käia nt, et on kauge ja bussiajad jne ei klapi.(noh paljulapseline pere ja ma usun, et ema-isa ei suudaks lapsi kogaueg viia igalepoole, bensiin autole maksab suhteliselt palju ja poleks aega jne).

4. kiki

kiki New Member

257
    0
    0
    WORD!!
    täiesti õige jutt.
    selle üleandmise võiks teha kuskil kevadel/ suvel kui tulevad rolleri ilmad ja uskuge meediale see asi meeldiks tegelt

5. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    eestimaa heatahtlik ja abivalmis rolleriklubi :D

6. BlaqDog

BlaqDog New Member

138
    0
    0
    Ja kui see anda, siis tuleks ikka rõhuda funktsionaalsusele. Kui pere elab kuskil linnas. Bensu jaoks raha ei ole. Kool kiviga visata. Trennis ei käida. Ja istutakse päevad läbi arvutis. Ega siis nagu pole mõtet sellisele perele anda!

7. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    noh, pered võiksid teha video, et millega keegi tegeleb ja mix neil just seda rollerit vaja on

8. BlaqDog

BlaqDog New Member

138
    0
    0
    Justjust. Kriteeriumid:
    Kes me oleme?
    Kust me tuleme?
    Kui palju meil peres lapsi on?
    Kuidas moto huviga seisud on?
    Miks meile see roller?

9. Kaltsyum

Kaltsyum New Member

899
    0
    0
    just

10. BlaqDog

BlaqDog New Member

138
    0
    0
    Ei pea videot tegema. Aitab pildist ja kirjast ka ;)

11. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Täitsa tore idee, 5+ Leidur Leole, Aga kuda selle õige pere leida?

12. nos11

nos11 New Member

449
    0
    0
    ise annetaksin kahh ja oleks nõus kondleid kah lihvimima või parandama,
    niiet võiks asja ära teha :wink:

13. AKs

AKs New Member

222
    0
    0
    njah.. idee on hea ja teostatav kaha, reporter vms. oleks hea m6te... RK saab reklaami ja leiaks ka normaalse perekonna.
    kuigi ma arvan millegi p2rast et sellest asja ei saa, sest vähesed oleks tõesti reaalselt nõus sinna alla raha panema.
    praegu on kyll et kõik suuresuuga räägivad ja mõtlevad et annaks kohe 10l bensu ja teeme tasuta hoolust ja mida k6ike veel sinna juurde aga no eks näis kuidas see edasi areneb :roll: :roll:

14. Truuts

Truuts New Member

64
    0
    0
    kui juba läheb kondlite värvimiseks, siis võiks keegi osav vend ju ka viitsimise korral neid pisut ümber kah modida, nag kenamaks ja värki:).
    Tglt, minu meelest see laste arv perekonnas võiks olla lahtine, sest ega ainult ju 5 lapselised pered selle teemaga hädas ei ole.

15. Antu

Antu New Member

254
    0
    0

Täpselt! Et neid lapsi ei peakski nii palju olema..on väikemaid peresid kes on vaesemad kui need 5lapselised pered!
    Aga muidu väga hea projekt..toetan kindlasti!

16. BlaqDog

BlaqDog New Member

138
    0
    0
    Jahh, see asi on igati vaieldav.

17. ands

ands New Member

92
    0
    0
    teemaväline, kuid olen veendunud et 2/3 RK kasutajatest kuulub nende 1/3 rollerisõitjate hulka, kes eiravad pidevalt liikluseeskirju, ei oska normaalselt sõita ja käivad vaiksetes aedlinnades inimestele närvidele pideva edasi tagasi sõelumisega(max kiirusega, mida nende ülituunitud plingpling diskoroller võimaldab, jäädes reeglina ~20 km/h v rohkem lubatust üle.)

Idee iseenesest on ilus. Tehke roller korda ja andke üle. Ja arvan, et eriti ei pea muretsema asjade pärast nagu" kas neil bensuraha jätkub" v "ehk joob joodikust isa raha maha". Suurperede hulgas ei ole see väga suur probleem.(alkohol siis).Ja bensuraha ikka leiavad.

Niiet edu. Mina teid rahaliselt ei toeta.Pigem luban oma kolmel nooremal vennal oma rolleriga rohkem sõita:)

Andres.
    4venda1õde

18. seeolenmina

seeolenmina New Member

337
    0
    0
    tehke asi ära siis, ega enne ei saa konkurssit avada kui asi valmis ju..

19. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Samas V6iks Ka Midagi sellist teha,
    et Rolleri saav peregond vms Peavad Olema Load ,
    p2rast ehk rk Suudi et andsid rolleri Mingile Pimedale vms!..
    Ja Too P6hjustas Avarii!

Aga samas peaks ka V2ltima seda et lapse vanemad seda Kohe 2ra ei muu et osta Kesteab mida!..

Vbdn..!
    Utleme Et Masin Saax Tehtud ja Kingitud
    Kuid Mis Siis Kui Perel ole Seda Kusagil Hoida!

20. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Vaevalt ,et enne kellegil rolleriload tehtud kui rollerit polegi ;d

Ja hoidmise asjus on ka üks tähtis asi jah, kortermajades pole ju kusagil hoida , ja parkla maksab jälle mingi 300-400 kuus ju :/

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte