ahnii see on siis sinu masin. mingi eelmine või üleeelmine nv sõtsid raplas mööda minust. sht eemalt nägin ka aga üli kena nägi välja. soovin vaid ohutuid kilomeetreid !
Võimalik olime 2-he R-iga raplas võtsime minu oma arvele. Aidake vario setidega et saaks tagale hästi ja tippu oleks ka.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mis nalja pakub? Ma mõtlesin selles mõttes, et mul paaril sõbral vario laiali lennanud kuna on kergemad rullida pannud isegi 4g on vario laiali lennutanud.
nalja teeb see et ei tasuks mõeldagi 2-3g rullide panemisest stockile. aa sain aru et kui 70cc paned aga ikkagi ei ole mõtet nii kergete poole vaadata.
Pole kunagi stock võrri olnud ei tea mis sobib sellele. Ma usun et jätan silku ikka 50cc praegu käiba ka pärist hästi edasi, aga no kui MHR iga tuuri ära teegin siis oli küll siuke mõte peas , et krt peab ka uuesti 70cc masina ostma
Mul oli s6 streetrace ja gianelli reverse, käis edasi küll. Nüüd shot ja asi hoopis teine, rullid olid reversega 7.2 ja täiesti timmis, tagale lebolt.
5g rullid, kollased sidurid ja stage6 medium survekas. Ja vaata juba ükskord mis sul seal vario all on ffs, raske 3 polti ja 1 kruvi lahti keerata ? :lol: :lol: