loogiline ,et silinder ja kolv korras... silku minuteada pandi kas uus või korralik :wink: karpa lihtsalt timmist ära , muidu liikus täitsa hästi kunagi :wink:
ise olen s6itnud selle dnaga ja sain suvel 65 spidosse :lol: Vist on see dna kas taga rehvis on mingi sügav l6he sees?
Jah see dna Se liigub julgelt oma 90 ikka spidosse. Se on pidevalt olnud mingite tegelaste käes. Vajab vaid hella kätt ja normaalne masin suvel liiklemiseks. Edu
Järgmine nv saan teise stock sumpa, millel piirajad kindlalt eemaldatud. Siis laob kokku tagasi vist. Võtsin karpa lahti ja siis leidsin toore nõela asemelt kruvikeeraja otsiku. Rullid on ka pmst oma aja ära elanud.
Nii, praegused plaanid on siis, et gondlid värvimisse lähiajal. Arvatavasti lähevad blokk, raam ja veljed ka pulbrisse. Järgmine nv alustan siis gondlite lihvimisega. Praegune seis:
Osad juhtmed tunduvad suht renepid olevat, vaata üle muidu hea et tegeled, usun et tuleb midagi väga ilusat siit :wink:
Eks ma vaatan kõik ilusti üle jah, kuigi kõik võtab aega, sest ma olen ainult nädalavahetustel kodus.
Mis värvi tuleb? Nahhui sa raamist pulbrisse viid? Mega korralik teine, ära puhastad kõik korralikult jääks väga hea, parem investeeri mootorisse. DNA-d on ilusad
Värviks mõtlesin mattmusta. Emotsema vast ei hakka, praegugi ilus. Eks ma seda raami asja veel vaatan, kas viib või mitte.