Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 saab tehtud talv ees, nüüd aega tegeleda ja pühenduda rohkem. :lol:
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 nuniii nahad. sai täna toore segu lõhna ka juba tunda ja first start ära tehtud. silindri sain happega üle tehtud, uue kolvi sain sisse, sõrmelaagri, multivari külge, veepumba remontkomplekt ka peal ja nippetnäppet veel. käed koguaeg kibelesid käimapanemise järgi ja ohjumal, kui kiiresti ma üritasin vajalikud asjad ära teha, kinni keerata jne. kõik asjad olid laiali ja enamus ajast otsisin kas asju taga v vandusin niisama oma lolluste üle :lol: niisiis, väga pikka juttu pole, paar pilti ka hetkest. AAAA ja veel seda ka et mis värk on kui masin haigelt vibrab kui pöörde lasta natuke? ei mäleta et nii hullult kunagi vibranud oleks, ehk mingeid variante pakkuda jne! blokk oli siis alustades selline, ajapikku tolmuseks ka saanud sai pärnumatult multivari koos punase survekaga vaja veel nokitseda ja möllata aga täna enam viitsimist ei olnud päikest!
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 ei saa kõrvad olla, need olid korralikud :roll: edu ikka tarvis :lol:
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 laagrid on korras, väntvõll kõver ei ole. mis pukse silmas pead?
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 Mootori. Kontrolli üle kas kõik ikka korralikult kinni ka on.
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 Kandilised rullid nüüd küll vibratsiooni ei tekita. Pigem ikka midagi kõver seal.
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 Võivad küll, sõbral oli midagi sarnast Ei tea lihtsalt pakun
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 Tekib küsimus, et kudias kokku panid? Kui bloki pooled kokku panid, siis vänt käis ilusti ringi? Vahetevahel nii, et vänt ei käi ilusti ringi(poob) ning antakse paar pauku haamriga otstest.
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 oli juba varem kokku pandud blokk ja siis ei olnud probleemi, laagrid korras. aga kas selline asi on võimalik, et kuidagi mootori vibra tuleb amordi kaudu keresse? lenks ka vibrab hullu moodi, sõita pole proovinud veel aga koha peal tuuritades vibra sees
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 Mul oli sama asi täna , ja vibra tuli sellest et mul käis kicki käbi kuidagi vastu väntvõlli otsas olevat mutrit/kicki käbi vastust