Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk2 nüüd on siis see aeg käes, kus on kõik gondlid ja jutud krunditud. mõnedega oli ka siit sealt tegemist ja pahteldamist :lol: tänaks ka siinpool RSkutti, kes sponsoreeris mu malakat igasuguste plastikute ja asjadega :lol: jaa veel siis sai ka velgede peale uus kiht värvi lastud. oleks pidanud veidi peenema liivapaberiga üle laskma, aga ilma krundita jäi isegi päris hea tulemus eks pildid räägivad enda eest 8)
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk3 Loodan jaa et oled minu sponsoreeritud juppidega rahul 8) Mõnipäev tulen läbi jälle,masin pole valmis veel aga näeb juba präegu ülbe välja 8)
Re: Antsukese Malaguti F15 70 00' UP lk3 täna jälle kenake päev mööda saadetud. kopsudes siiamaani värvi lõhna tunda, kuigi sai väljas värvitud :lol: polegi siin veel värvilahendust kellelegi maininud, sellepärast et ma isegi päris täpselt ei oska öelda selle värvi nö nimetust värv siis iseenesest on kõige tavalisema tulipunase värvi peale lastud kuldne selline pärl/irdiscent/ghost värk :lol: täpselt ei teagi millega tegemist on aga mida see teeb on see, et jätab värvi peale sellise kuldsed tükikesed nagu, ja kui lakk lõpuks peal on siis päikese käes toob effekti väga hästi välja. sai siis värvikogus jne suht umbes võetud, täpselt ei teagi palju pinda värvida vaja oli seega läksin suht ehku peale välja :lol: ilm ei soosinudki täna väga värvimist aga tehtud ta sai ja tulemus jäi ESIMESE värvimiskogemuse kohta päris hea irl näeb ikka sitaks parem välja aga eks piltidelt ka väga aru pole saada aga ma siia paar paremat mõnesajast pildist panen :lol: :lol: PÄIKEST! 8)
Paar päevakest haigena mööda saadetud. Garages malakas kokku laotud ja nüüd on lõpplahendus käes 8) Ainult probleem praegu numbrialuse plastikuga, et ei teagi mis sellest saab, natuke lappida ja lihvida siis saab valmis sellega ja saab alla sobitatud Hetkel pole pilte jõudnud teha, sai hilistel õhtutundidel valmis. Homsme päeval üritab vähe etema seebikaga pilte teha päikse käes ja eks siis näha ole tulemust :lol: Seniks aga stay tuned!