Anx yamha aerox

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by anx, Okt 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nrg..

nrg.. New Member

32
    0
    0
    p2ris ilus roller :wink: pildid on tehtud tallina golfiv2ljaku juures onj :lol:

2. Raghza

Raghza Active Member

1,189
    0
    36
    Kusjuures sigalahe mõte, pooled siin antud variandid mootori kotti laskmiseks on jumala geniaalsed :lol:
    Vaata ainult, et video teed!

3. rainerros

rainerros New Member

795
    0
    0
    tee midagi põbevat ikka kui kokku lased, lased hästihästi kaua burni või lased gaas põhjas terve igaviku vms. et endal ka lõbus oleks :D

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Lihtsaim viis olekski toiduõli kasutada. Saad inimesi lõbustada, sõites pannkoogilõhnaga ja mootori saad ka suhteliselt kiiresti puhkama saata. Iseasi, kes pärast õlitussüsteemi läbi peseb - parem, kui seda bensiiniga teed. Ehk siis, kui tuuning peal, segad bensiini ise 1:40 õliga ja paned õlipaaki törtsu bensiini, ühendad kolle küljest õlivooliku lahti ja lased selle läbipesemise bensiini kuhugi anumasse. Hiljem kallad õli paaki ja valmis.

5. NaeL

NaeL New Member

1,276
    0
    0
    No õli asi mõjutab laagreid ka ju? Mõtetu niipalju asju ära lasta.

6. anx

anx New Member

349
    0
    0

amm pildid on tehtud viimsis :D

7. anx

anx New Member

349
    0
    0
    no vaatab veel kuidas lasen. video teen kah kindlasti.
    ma aeriti ei usu et keegi seda mootorit tahaks sest see on nii kohvik ära sõidetud juba:D
    peasi et endal lõbus on:D
    ma arvan et kas dosooli juhe lahti või siis panen lennuki bensiin sisse, seda mul endal on seda kasutan võistlustek krossi sikklil:D
    sellega läheb ikka jõhkralt roller edasi, aga kuumeneb väga kähku üle:S
    klassivena rollerisse ta õde panin kogematta ja siis oligi nii et puhta gaasiga tagalasse(H)

8. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Lannuki bensiin on suurema oktaaniarvuga, midagi kergemalt edasi liikuma ta küll ei pane, kui mootorit ei ole vastavalt modifitseeritud: kõrgem surveaste, ülelaadimine etc. Kuulujutud = bullshit.

NaeL - ütleks, et kui vend kokku tahab lasta mootorit siis need laagrid oleks pohui. Tuunides lähevad nii või teisiti uued sisse. Kas liiv ja muu siis ei mõjutagi laagreid? Moõjutab ja kuidas veel. Lahja seguga sõitmine mõjutab laagrite õlitust ja kepsulaagri jahutust.
    Olen näinud kuidas peale lahja seguga sõitmist oli kepsu alumine ots kuumusest sinine ja laager omadega täiesti pekkis. Kui kokku lasta, siis ei ol mõtet valida mis detaile rikkuda sest kannatada saavad kõik liikuvad osad.

9. anx

anx New Member

349
    0
    0
    seda parem:D

10. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Tule minu poolt läbi ma annan sulle liitri nitromentaani. See on parem kui lennuki kütus.Tracksterid ja kiirendusautod sõidavad ka sama kütusega.Nel on mootor lihtsalt vastupidavamast materjalist valmistatud et saaks selle kütusega sõita.

11. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    nitrometaanist ma ei tea aga lennukikütus ei tee masinale küll midagi häda. võimaldab ainult surveastet neitsi maarja pelleriukseni tõsta.

12. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    mul veel 25%-ne nitromentaan ehk sellest 1/4 on nitro. 8)

13. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kuradit see nitro teeb... :?
    kas sa üldse tead, mis ülesanne NITROL on?

14. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Nitrometaanist vabaneb Hapnik põlemisel mille tulemusena saab kütust rohkem peale keerata seega suruda rohkem segu silindrisse mis avaldub lisavõimsusena. Omamoodi keemiline ülelaadimine.
    Või siis teisisõnu Nitrometaani sisaldusega kütus vajab märksa vähem hapnikut korralikuks põlemiseks. :wink: Metanoolile on nitrot sellepärast lisatud,sest kütust kulub puhta nitroga sõites 3.5 korda rohkem kui metanooli, jõudu tuleb ~2x rohkem.

15. diSney

diSney New Member

231
    0
    0
    ma vähemalt näen oma silmaga kuidas ta kotti laseb , :D:D

16. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Sa ütlesid et sul on nitrometaan millest 25 % on nitro mitte mudelikütus, millest 25% on nitrometaan ja ülejäänu metanool...

Ahjaa, nitrometaani sisaldav kütus (vist oli 16% nitrometaani, täpselt ei mäleta) maksab seal ~100 krooni liiter :lol:

Nitrometaan on levinud lämmastikuühend, mis on igasugustes kõvades mootorites kütuseks. Dragsterites samuti, mujal ka. Bensiini ära nitrometaaniga üldse võrdle.

17. Racing-

Racing- New Member

227
    0
    0
    Kena rox muidu ,
    eriti värv meeldib.

18. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0
    Mis sellest pillist saanud kah on ?? :)

19. anx

anx New Member

349
    0
    0
    kuule garaasis seisab:D ootab suve . kotti pole lastud kuna eelmine aasta võttis isa rolleri hinnete pärast käest ära ja siis tuli juba talv. aga alla olen pannud küljejala mis on kena. rohkem midagi polegi teinud. varsti lähen ap motosse ostan düüsi ja võtan õhufiltrist selle kummilotu ära. suveks ikkagist plaan 70 teha. aga mitte corsat sest seda raske timmi saada

20. Harrisan

Harrisan Member

801
    0
    16
    Pigem on asi timmijas!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte