Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud ennem mine mõtle järgi mida sa tegid lohh ja siis tule räägi, et sa ei maksa
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Õigus. Seda raha asja ajab kohus.Mina viin lihtsalt juppide hinnad neile mis välja toodud ja korras.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud mis seisukoht see on, et ma varastan,lõhun ja müün teiste asju edasi ja siis kinni ei maksa v ? idikas nahuj
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Nii ikka päris ei saa et sa lampi mingid hinnad viid. Sul on vaja kuskilt veldist vms allkirja ka hindadele saada. Kõige lihtsam on võrr kuskile hindamisse viia olemasolevate juppidega.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud kui kõik jupid mis puudu osta rk-st ss saab 200 euriga hakkama
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud samas sa võid ka ju nii teha, et annad neile nt tutika gondliringi hinna aga tegelt ostad rkst mõninga euro eest, või nii ei lähe läbi ? Kui peaks läbi minema, siis kõik asjad mis puudu / lõhututud võtad kuskilt nt scooter-attacki või easypartsist hinnad ning annad need neile aga tegelikuses ostad enamvähem rkst enamus mis saab hea hinnaga ning korralikud.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Selge see, et sa lampi mingeid hindu neile anda ei saa. Mul oli ka sarnane juhus( kukkusin võrriga aga mina polnud süüdi). Viisin rolleri velti, vaatasid kõik üle ja sain vastu allkirjastatud paberi kus olid hinnad peal. Minu mäletamist mööda oli hindamine ca 20euri (see lase ka kindlasti paberile juurde kirjutada). Edu igatahes.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Vii ap-sse las teevad täiesti korda ja viid arve kohtusse :roll:
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud ma laseks kõik terve rolleri aps korda teha,sesmõttes seda kallimaks läheb varganäole ja ap just väga odav koht pole nii et tee enda järeldused, endal ka lihtsam ja vähem tööd.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud ega see sinu süü ei olnud et su võrr ära varastati, sina ei pea ise midagi tegema. viid lihtsalt velti ja las teevad seal korda, pärast annad arve kohtusse.