Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Selle arve tasumisega võib neil tohhuijaa aega minna, enne rollerit ju kätte ei saa.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud viid rolleri velti,lased kahjud ära hinnata ja selle paberi koos kõikide juppide hindadega,mis sealt saad,viid menti 8)
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Ja mis need mendid selle paberiga peale hakkavad? Kui asi kohtus siis läheb ikka sinna see paber.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Tal läheb päris kalliks see varastamine. Uued spidod variaatori kaaned radikad pingekad jne.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud ega sa viid selle ikka menti uurija kätte,kes saadab selle edasi prokurörile
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Süüteluku komp.SR 50 R - R Factory Piaggio 47.42 € Pingeregulaator ja tagapiduri voolik 22.69 € Spidomeeter,radikas voolikud,elektri süsteem. 54.69 € Malossi Multivar Piaggio 16.00 € Sadul koos istmeboxiga 35.00 € Tagatuli Aprilia SR50 R Punane 19.11 € Suunatuli T/V Aprilia SR50 R, parem 19.11 € Suunatuli T/V Aprilia SR50 R, vasak 19.11 € Karburaatori ja õhufiltri boxi vaheline lõdvik 16.00 € Raam 20.00 € Aku 22.45 € Gaasitross ei tea hinda Kokku: 291,58 €
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud no parandamine ise ka ju võtab omakorda raha ( töötund 25euri umbes)
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud See on RK hindadega tagatuled ja süütelukk camexist ainult.Aga võta need hinnad uuena siis läheb selle venni R müüki ma arvan.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud 1996 sündinud , jah tal on Aprilia sr 50 r vms 2006 aasta halli värvi stock värvi lahendus.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud võtad talt jupid lõuatiire ei teind talle w ? vb varem ütlesid aga ei pand tähele , kuidas lõpuks kätte said selle siis ?
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Läksin ukse taha , ss tuli ema uksele ss pla pla pla ss ta ütles et ei leia garaazi võtit ülesse isa ütles ei noh ss kutsume politsei kohe leidis võtme ss ajas et tal seal sõbra krossikas sees ja woopppa minu roller oli selle nn krossika asemel ja tema ei tea sellest mitte midagi.Nagu vaimud oleksid üle öö toonud tema garaazi minu rolleri ja juppideks seal võtnud ja kruvid vedelesid ka mööda tema garaazi laiali.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud raudselt su jupid ta rondil peal kui variokaant ja asju vaja , kui tal korralikud keri tuimalt maha talt need
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Algul vaata, kuidas oma rahad kätte saad, pärast võid emise pähe maha lüüa.
Re: Anz Aprilia SR50R' 06 Tagasi saadud Mis mõttega? Ma küll tema asemel saadaks kuskile remonti, endal vähem keppi sellega.