Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt Päris kenake oleks see , valge ja punasega see kus rohkem valget
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt valteri soovil siis väljast valge ja seest siis helesinine
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt No ma arvan, et keegi võik photoshopis teha veitsa , aga muidu minuarust oleks selline kena, natuke rohkem seda helesinist mujale ka,
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt selline jah päris kenake juba ja mõnus värv ka , hakkab hästi silma . ma vaatan kes teeb photoshopis seda .
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt http://www.youtube.com/watch?v=KQfrvntjFXA 1:00 , väga kena, minusilmis.
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt ilus sr ja dh sobib kah ülihästi. igatahes edu projektiga !
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt aitähh , madis näitas ka mulle seda pilti millalgi , see meeldis ka suht
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt siin ka mõned värvilahendused mis madis arvas et teha võiks , kirjutage milline number meeldib kõige rohkem ja siis mida muuta vms 1. 2. 3. see mu lemmik praegu . 4. 5.
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt ma vaatan et kolmas meeldib ikka enamusele , selle võiks küll tglt teha .
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt Mõtle ka selle peale mida explode pakkus, aga sama värvilahendus mis sinsisega, aga sinise asemel see neoonroheline, mainisin ennem ka seda rohelist.
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt k6ik olid koledad imo. mingi mustkuldne, tumehall-erkroheline-h6bedane v6i miskit
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt Endal vanakerega sr oli siis oli plaan üle värvida ja oleks musta kuldsega teinud. Väga põkk jääb. Põhivärv must ja väiksemad detailid ja veljed kuldsed. Need puna valge ja sini valge suht levinud. Kuid edu!
Re: Aprilia SR 50 Racing 2001 Projekt by P2rnuKutt võib küll põhivärv läikiv must olla näiteks ja siis kuldne vms aga kas kuldne maksab rohkem kui tavalised värvid vms? ja äkki keegi paneks siia pilte üles et nagu millist soovitaks .