Aprill27'e Aprilia SR70

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aprill27, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    see pääris hea mõte

Muidu masin on prgu motoremis.Mingi väike viga on kuskil elektris või karpas.Nimelt roller tapab küünlaid.Natuke saab sõita ja küünal jälle läbi.Homme lubasid asja üle vaadata

2. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Sry for duble...
    Aga mis arvate värvilahendusest??
    (Sry 1 korda elus kasutasin programmi.Mõned piirjooned jms on nata mööda ning porikat ei saanud ära värvida kuna see jäi kahtlane)

3. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    väga kena ju nii teegi :D jube hästi sobib 8)

4. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
    Tee seest sinine ja väljast valge.

5. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    minuarust nii on ilusam nagu pildil, aga proovi, tee üks vt veel ehk sis parem vaadata, aga pakun, et sis ei läe värvid kokku

6. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    ei tee :D Omale väga meeldib nii ning ilmselt selline ka tuleb...Vb see nädal jõuab juba kondlid värvimisse viija.Vb järgmine.

7. freeser

freeser New Member

474
    0
    0
    kiire vend loodan et saad sama ilusaks ikka, vali sis ikka väga ilus sinine ex:D

8. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    ega jmh...üritan nii võimalikult ilusa sinise saada kui võimalik :D

9. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Värvimisega läheb vst natuke aega veel kahjuks :roll: .Nimelt rahakott ei luba hetkel lihtsalt
    Muidu motoremist helistati täna ning öeldi et roller korras.viga oli siis karpas.:roll: Asi oli väga paigast ära ning see tappiski küünlaid ära.Samuti lasin bena näidiku korda teha.See pani segast :D.Homme lähen toon ära ning jätkan siis sissesõitu.
    Muidu homme tellin jalamatid ka ära kasutajalt moksiman.Annab ka kindlasti välimust juurde.Ning samuti lasen sadulal selle riide asendada nahaga.Siis veel uus värv peale rollule ning suveks 100% valmis ;).

Kalkuleerisin kokku täna siis palju rollule on läinud kokkuvõttes :D.Kokku on siis läinud 12000kr + siis veel umb 1000kr mis läheb siis värvimisele jms.Omaarust väga hästi saadud kuna nüüd on kindel see et roller on täiesti korras.Muidu kui ostad nt mingi 13k sõitva ap sr-i siis kohe kindlasti hakkavad ka seal kohe varsti ilmnema mingid vead jms millele tuleb raha raisata.Mina selle ap puhul tean nüüd vähemlt 100% et kõik on korras :D

Mis te muidu arvate kas 300km sõissesõidust piisab?

10. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Ma teeks kindluse m6ttes 500km sisses6itu .

11. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    No nii...Täna sai siis jalamatid ära tellitud...
    Täne sõitsin siis natuke pikema maa kui tavaliselt.Muidu sõidan umb 60km/h max.selle kiirusega lihtsalt ei ole pöörded ültse üleval :roll: .Ootan juba seda aega et sissesõit saaks tehtud ning näha palju täisgaasiga asi välja läheb ning samuti tahaks jõhkralt normaalselt kiirendada juba :D

12. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Täna mõtesin siis et võiks sound boardi peale ehitada...Sai siis mõeldud ning ka tehtud.Soundboardi tegin Trusti subaka komplektist.Kokku on siis 50W.Sai siis muidugi rolleripeal kora kõik ära ühendatud ning proovitud...Mürtsub kenasti :D.Suht kaua aega läks ka ikka...Homme siis lõpp viimistlus ning saab rollerile peale panna.Muidu tuli täitsa kenast välja ainult et 1 väikse kõlari auk sai nata mööda lõigatud ning subaka katte läks selle peale nats.

Siin siis üks kehv pilt ka...

13. -freak-

-freak- New Member

39
    0
    0
    said eksamil läbi ?

14. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    homme on alles eksam...käisin just platsil ka ning proovisin seda 8 siis seda ringi siis seda kõrvale põiget,vaikset sõitu ning mäge.Midagi rasket ei olnud arvan et saan homme ikka eksamilt läbi.

15. redstar

redstar New Member

240
    0
    0
    kui sina teed arki eksamit teen mina mata eksamit :D

16. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    noo seda oli küll tore teada :D

17. -freak-

-freak- New Member

39
    0
    0
    Ma ise käisin täna Viljandis tegemas sõidukat... suht lihtne oli minuarust, hoian püialt sulle :)

18. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    Tegime koos sõiduka :DDDD
    Eskamiandja mingi küsis sult kuidagi hästi rebib sul, palju sisse võtab ? - noh, 45km/h xD
    lahe pill sul muidu :p

19. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    thx :D värv prgu mega sitt varsti saab uue peale siis korras.Muidu läheb umb 110 km/h välja :D.

20. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    nii ple vääga ammu midagi postitanud nii et mõtlesin et miks ka mitte.

Masinaga olen ära sõitnud juba 1100km.(Vb keegi mind pärnu vahel ka näinud aga see ei puutu küll väga teemase aga kellel on sr millel on veel poolik under ning see on pahtliga vms tehtud??Pärnuvahel mitu korda näinud.)

masinaga muidu on ainult 2 korda olnud jamasid.

1.Mul kadus poole sõidupealt koonus ära ning tõmbas karteri liiva täis ning siis pidi selle kohe ära loputama aga noo masin töötas normaalselt

2.Karpa jamas.Aga selle sai ka kiirelt korda.

Tahtsin nüüd küsida sellist asja et mida peab karpal timmima kui täis gaasiga hakkab pooma?.Nagu poole gaasiga saab 100km/h käätte spitti kuid kui minna üle selle siis poob lihtsalt kinni.Lased jälle gaasi maha asi korras.Nagu saab liiga palju õhku.Kas siis peab nõela tõstma või langetama (Segukruvi ma ei saa timmida kuna see on liimitud sinna sisse ning kruvi pea on täiesti 0-is)

Vaikselt olen proovinud ka tagurattal sõitu.Mingi 10m tuleb ära kui joppab XD.Muidu saab väga kergelt tagurattase.Natuke peab tõmbama ainult.Kui istuda tagaistuja kohale siis läheb ka puhtast gaasist.Linnas on tore fooritagant autodel eest ära luttida :D.(ma mõtlen muidugi valgusfoori alt ainult muidu ma linnas ikka üle 55-60 km/h ei sõida)

Kahekesi sõites on see jama et järsku ei saa gaasi anda muidu võib ületõmmata :S.(On 1 kord ka nii juhtunud kuid midagi ei juhtunud kuna suutsin lenksast kinni hoida)

Muidu täitsa tore masin :D.Varsti loodan ka värvimisse saada asja.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte