Aprill27'e Aprilia SR70

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aprill27, Mai 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    normaalselt...tagale saab väga kergesti ning tipp on spiti järgi üle 120 nata.

2. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Sai siis masin üle väga pika aja korralikult puhtaks pestud :D...Kuivamise ajal tegin pilte ka kuna korralikke pilte masinast ple niguinii olnud.
    A jaa amordi kõrgenduse panin ka külge : D eriti pepsi see muidugi ei tõstnud

Hiljem poleerin ka natuke musta värvi plastikuid musta vahaga ; )

Ning ma olen kindel et nii mõnigi vend oleks väga õnnelik kui tal kuivaks tagahoovis siuke : D.Mina igatahes olen vägagi rõõmus

3. Delta

Delta New Member

245
    0
    0
    vääga kena näeb välja :p kust selline esituli ostetud on?

4. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    ma ei tea seda kahjuks kuna oli juba peal ostes...

5. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    muidu on kõik super ainuke asi mis silma riivab on esiporika puudumine :roll:

6. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    see on täitsa olemas kuid kinnitus on puru.Üritan selle ka paari päeva jooksul külge monteerida ikka :D

7. võsavillem

võsavillem New Member

574
    0
    0
    sul on ju see kõrgendus ju valetpidi :lol:

8. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Üks parimaid värvilahendusi, mida siiani tean. Tagatule ümbrised võiksid ka valged olla, esituli originaal, mingi teine amort ( mõtlen just värvi pärast) siis oleks ülim. See koonuse lahendus ka natuke nadi . Järgmiseks hooajaks parandad loodetavasti vähemalt osad silmapaistvad kohad ;)

9. Henz

Henz New Member

1,477
    0
    0
    Esituli nagu võõr keha seal ees.Kuid näitab paremini ikka kui originaal.

10. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    amordi kõrgendus ei ole valet pidi! teist pidi ei anna seda ültsegi sinna panna...Koonuse võtan ültse ära ning panen originaal filtri vst peale.See koonuse aretis on seal hetkel selleks et taguratta pealt ei loobiks sinna sitta sisse.Ise mõtlesin ka tagudulede ümbrised valgeks värvida.Need esituled sobivad reaalelus tglt sinna täitsa hästi.

11. nrgchris

nrgchris Bännitud Bännitud

805
    0
    0
    Minu meelest on kah amordikõrgendus valetpidi, kuna kui tahad madalamaks panna siis tuleb amordikõrgendus pysti ja siis kõigub..

12. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Amordi kõrgendust ei saa panna lihtsalt teistpidi...Seal on selline kalle sellel sees ning siis see istub täpselt sinna bloki peale.Kui panna teist pidi siis see kinnitus auk mis kinnitab kõrgendust bloki külge jääks paigast ära

13. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Panin täna siis esiporika külge...Nussi oli suht palju kuna kinnitused olld puruks...aga lõpuks sai asja ning jäi väga kindlalt püsima

Välimust parandas küll ; )

14. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    mis saaand ``??

15. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    masin on ammu maha müüdud , kui teemaalgatajal midagi lisada siis ES mulle :p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte