Archerman'i Aprilia SR 50 R

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Archerman, Aug 22, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Sellele masinale piisab ka 500km, peale mida piirajad eemaldatakse

2. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Nojah ega mina ka täpselt ei tea ma olen kuulnud, et 1000 peab laskma.

3. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Ega jah, näiteks hiinakaga tegin 1000km sissesõitu, aga Apriliaga mingi 800km

4. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Täna sai siis 500 km täis. Katsun mõni päev hooldusesse viia, homme näiteks. Kas tasub öelda, et piirajad maha võtaks? Ärge hakake ütlema soovitusi stiilis "lase jah maha võtta, rebib paremini ja tippkiirus on karm". Tahaks teada just mootori töö seisukohalt.
    PS. Avastasin eile, et minu mobiili kaameral oli 2 Mpix režiim peal. (maksimaalne on 3 Mpix) :oops: Sellepärast vist nii halva kvaliteediga pildid tulidki. Aga ei viitsi eriti uusi teha, ärge pahandage! :roll:

5. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Mina võtaks küll maha, ega sa ei pea ju siis kohe täisgaasiga laskma. Kiirendad poole gaasiga ja sõidad kuni 70km/h. Lihtsalt tead, et sul on vajadusel veel võimsust varuks

6. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Aga kuidas mootorile mõjub?

7. yourdream15

yourdream15 New Member

456
    0
    0
    Vahet ju pole kui sõidad samamoodi nagu piirajatega

8. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Ahjaa, veel üks asi. Kui roller on maha jahtunud ja jaheda käes olnud, ei lähe starterist tööle. Kas nii peabki olema?

9. raitz

raitz Member

45
    0
    6
    mul läheb, aga alguss ikka tahab välja surra jne peab mingi 5 sekki soojenema ja siis norm

10. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Vario piiraja on selline asi mis tuleks tegelt maha kakkuda, see kisub pöörded maru üles koguaeg tegelt.

11. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Üritasin täna hooldusesse viia. Öeldi umbes nii et inimene, kes hooldust teeb, on haige vms. Et neljapäeval või reedel saaks. Küsisin, kas sinna ei saaks jätta, öeldi et see maksab 100.- ööpäev... :roll: Niisiis sõitsin mööda linna ringi. Märkasin veel paari imelikku asja. Esiteks tuleb vahest sellist kummipõlemislõhna, sõidu ajal ja seisma jäädes. Teine asi on selline, et vahepeal kui tahan liikuma hakata, keeran gaasi põhja, aga roller ei liigu. Alles mõne sekundi pärast liigub. Miks sellised asjad juhtuvad? Kas asi on varios?

12. Sandrew

Sandrew New Member

190
    0
    0
    Kõik sai alguse kehvast sissesõidust... Vb surevedru välja veninud juba.

13. ragz02

ragz02 New Member

76
    0
    0
    endal sama asi, mõnikord vajutan gaasipõhja, masin ei lase nagu pöördeidülesse kohe, mõttleb natukene ja alles siis hakkab minema.

14. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Kui palju uus survevedru maksab muidu?
    Ja kuidas seletada kummihaisu?

15. Kristjanh

Kristjanh New Member

107
    0
    0
    kas rehv kuskile vastu ei käi?

16. Archerman

Archerman New Member

186
    0
    0
    Ei tea, aga ei tohiks käia ju nagu.

17. focusman

focusman New Member

37
    0
    0
    Mina arvan, et kummihais mida sa tunned on hoopiski sumpsi hõõgumise lõhn, mis tuleb paljude apriliate sumpsidest :roll:

18. Kristjanh

Kristjanh New Member

107
    0
    0
    ei tohiks jah. aga kas see tuleb eestpoolt või tagant. peale sõitu vaata mõlemad rehvid üle kas sellist tumedat joont on peal ,kui on siis käib miski sõidu ajal vastu.

19. ragz02

ragz02 New Member

76
    0
    0
    enda aprilia tuleb kah sellist kummi haisu pärastsõitu tagantpoolt ja kui nina summutile lähemale pista, siis on arusaada, et see hais tuleb summutist.

20. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Survekas plekib 150.-

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte