Tänasest päevast jahutab mootorisse minevat õhku vähe suurem radikas. Nimelt siis intercooler. Cooler pärineb siis s-13 pealt. 2.5" sisend ning väljend. Lükkasin ta siis kiirelt ette ka.
Sai tuldud garaazist just ja nüüdseks siis cooler ilusti kinni oma Homemade kronsadega ning stange ees. Stangesse pidin tegema sissepoole paar sisselõiget ning samuti pidin lõikama stangetala kuna cooleri torustik ei mahu ära muidu. Homseks üritan pildid ka saada.
No ju ma olen ka loll siis ja ei tea autodest midagi. Aga minu teada pole BSR nagu siiamaani turbosi tootnud veel, äkki teed pilti sellest BSR-i turbost vms, siis võtan oma sõnad tagasi.
Võtaks selle tuuningtalve kokku: Kapotipeal nüüd kleepsud , salongis kleepsud , turbo käis korra maas, õhulugeja kotti jooksutatud, sidur kotti jooksutatud, angel eyed sinised, turborõhukell, koonusfilter puhastatud, intercooler ees, tolmuimejaga autot puhastatud, ilmselgelt armin joob liiga palju.
Lisaks veel paar asja: Turbo käis hoolduses. Nimelt oli väikene ristilõtk sees. Blow off Uued küünlad
See on juba vähe teine jutt, turbo vahetusega vahetati ära ka aju soft ? Originaalis K03 pealt sellel mootoril ? Ei loe teemast kusagilt välja auto sünniaastat.