Re: ArnoMX-i Yamaha Aerox 2000 Hetkel natuke mõttetööd selle üle, kas vahetada summuti Shoti vastu või jätta ikkagi Pro.
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Masinal head hääled jep aga ikkagi mina aitasin väntvõlli sisse panna Hans`i abiga
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Uiblääd, hakkab pihta. Skediparkil oli nii suur suitsuvajadus, et ma lubasin tal püha MotoForce Evolutionit sisse taguda ja silindrialuse tihendi 'värvilisest kartongist' mudis välja Hans123. :lol: Jõle jama on nüüd see, et kompressori elektroonikaplokk andis otsad. Kui veab, saab parandada, kui ei - tuleb teine kompressor muretseda. Esimeseks käivituseks sai Skediparki CPI'st välja võlutud carbon klapikad, et mitte riskida plekist lehtede purunemisega. (Kell oli 9+ õhtul, ei saanud uusi osta antud ajahetkel)
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Hääled sai kuuldud , kuigi timmimist on veel ikka päris palju olid hääled juba päris palju tõotavad ja usun et tuleb päris kõva pill siia viljandisse juurde ! 8)
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Koso jaoks üleminekut vaja -.- Ja pilte enne ei tee, kui gondlid jutud värvitud kõik. Homme (lõpuks) saan tegeleda puhtalt plastikutega ja nende kruntimise-värvimisega.
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Kvaliteet pask, ja timmist ära, peale seda timmis veits raunsoz ja jubetalt hakkas liiguma 8) aga video siis http://www.youtube.com/watch?v=i_IvaFWU3uE
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Mul tuli mõte - laenan kaamerat Alarilt täna ja vähe videvikuaegu teeme ühe normaalsema video, nüüd on masinal veits tõmmet ka alguses Kompressori elektroonikaplokk oli õnneks valehäire - ventika korpuse tagant tuli nähtavale 8A automaatkaitse, mis tuli uuesti sisse lülida.
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Oipläää videot nägin oli püss Kasutaja Skedipark käis 01.04 minu juures 00.00 aegu ja rääkis masinast+rääkis oma masina õnnetusest :lol:
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Uppisin enda video ka siis juba.. Veidi parema kvaliteediga http://www.youtube.com/watch?v=I7Xh2O54VhU
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 Mitte, et su youtube kasutaja üsna "adekvaatne" poleks, aga kvaliteet on sama, teil samad telefonid ... Kui nüüd tõsiselt rääkida, siis kõik teised on asja liikumas näinud, peale ArnoMX'i enda
Re: ArnoMX-i MBK Nitro 2000 liigub küll.. mõnipäev sõitma kaa ja võtab heeliumi punti kui ta aega saab ?