nägin ka täna siis ära kui kondlid peal ja minu arvamus on ikka et paras *piiks* läinud üritus, aga no parem ikka mis ta enne oli.
Rando, sa ei tea mis asi set'gi on. Värvimine läks puhta putsi tegelt, aga see pohhui. Elu sees ei viitsi ise enam mingit värvimist orgunnida, kohalikud maalrid teevad ikka kommiraha eest selle töö ära ja korralikult. Muidu oleks isegi midagi ok, kui see faking lakk nii pehme poleks. Vario jäigi paigast ära.
See peakski olema sellises stiilis küljejalg, varemgi näinud selliseid, nii kõver ta ikka olla ei saaks, sööks kondlit juba.
Jalg on sirge, jala kinnitus on ära painutatud. Jumala ok on nii, ärge virisege nii palju. Ma pole Arno nägu näinudki pärast seda kui pilli kätte sai, värvimine läks jumala ptsi ju.
Mis sellel värvil viga on, ainukesed asjad mis silma riivavasid olid kõver küljejalg ja roostetanud sumps Aga kas ma näen õigesti, et seal esirehvis on mingi kruvi või asi sees?
Esirehvis auk sees jah, kuskilt tänavalt sai üks kruvi sisse korjatud ja ma olin nüüd pühapäevast tänaseni Rootsi ekskursioonil ja ei saanud parandada lasta.
ootasin kõvasti paremat tulemust, kuid üldpilt muutuks kui mõningad lihtsamad asjad ära veel teha, sumps ilusaks ja veljed jnejne