aruksaare----aprilia sr50

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aruksaar, Jun 28, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Garl Oss

Garl Oss New Member

896
    0
    0
    Hakkab looma, paned ikka stock lenksu peale ? selle dh-ga päris jube tegelt. Edu !

2. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    Lenks on tuleviku teema ennem vaja sõitma saada korralikult.

3. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    tere,pole ammu käinud enam siin ning on vahepeal natuke vaadatud vähemalt sõidab jne :D aga tahan endale roxi tulevikus ning kui kellegil on pakkuda arvel olevat roxi siis pakkuge :D

4. getosmurf

getosmurf Member

810
    0
    16
    Kena masin peab tunnistama.Kuid arvad,et ilma krundita püsib värv peal?
    Avamisel tripime :p

5. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    kle vaatab jah seda avamist mul vaja saada esipidur korda ning taga piduri heeblid ning siis normull.Värvikohapealt peab lootma :D suvel läheb arvatavasti püstoli alla seega pole hullu kui maha tuleb 8)

6. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    masin liigub edasi korralikult,pidurid tehtud ning nüüd vaja rehviremonti minna :D tegin avastuse,et masinal on punased sidurivedrud :D

7. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    ammu rääkisid seda juba et punased sidurivedrud ju,sebi kollased sidurivedrud ja timm.

8. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    ma ennem arvasin :lol:

9. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    prgu on tegemisel soundboard :p peale läheb siis signati ovaal mis on 100w siis alpine subwoofer mis on 200w ning caliberi võim mis annab 2x75w ning testides toidab ära küll see võim kuid oluneb loost ka loomulikult 8)

10. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Subwoofer? :roll: Sul kast siis subwooferi jaoks välja ka arvutatud? Kuna ega niisama sinna pannes midagi erilist sealt ei tule.

11. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Maksimumvõimsus on lamp asi. Isegi kõrvaklapp kannataks 20kW ära. Nimivõimsus on just tähtis parameeter.

12. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    tere,hetkel viibin garages kuid kui masin käib siis on mingi imelik k6rin sees varios millest see tingitud on kui kaane maha v6tad siis on ikka aga tundub,et tuleb rullide poolet see k6rin,kuid ma ei ole 100% kindel selles. :-x seega äkki keegi teab milles viga v6ib olla.oleks tänulik kui keegi teab.

13. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    No kurat kisu laiali see siis,ega keegi ei tea öelda sulle nii ,et mis seal kõriseb,pead ikka ise vaatama :eek:

14. aruksaar

aruksaar Member

699
    0
    16
    tere tuleb hakkata taas masinaga tegelema ning rääkige mis rullikud mulle võiks sobida sellise setiga nagu mul on?

15. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Ümmargused?

16. heints

heints New Member

161
    0
    0
    Kas said teada millest tekkis see kõrin varios? Sest mul endal sama asi et vahepeal kõriseb/ragiseb varios.

17. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Reduktor? Teil mõlemal on erinevad mootorid -.-

18. heints

heints New Member

161
    0
    0
    Reduktor ei saa olla sest vahepeal teeb ka kui kohapeal gaasi anna(ei tulnud meelde et tal ei pole piaggio blokk)

19. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    See võib olla ka kickstarteri käbi,lihtsalt ära kulunud.

20. heints

heints New Member

161
    0
    0
    Eelmine kord kui vario lahti oli vaatasin käbi üle,see on peaaegu uus pole kick üldse kasutanud.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte