hah ok :lol: aga Kaido rääkis,et ma pean võtma endalt õlipaagi ka vahelt ära kuna kohe mootor kottis,ning seega tekib küsimus nahui orginaalis üldse pannakse õlipaagid kui need tuleb kohe nahui visata? :|
Pigem selleks, et inimestel, kes ei suuda vajalikke õlikoguseid välja arvutada, ei oleks piinlik enda halbade matemaatiliste oskuste pärast.
pole midagi vaja arvutada, see programm on olemas juba kes soovib siis ps'is võin saata, arvutab ise kõik kogused välja vastavalt sellele kui rikast segu tahad
5l bena:100ml õli on tavaline minumeelest. Kui kasutad vähe halvema kvaliteediga õli, siis tasub alati rohkem panna.
vahepeal pole midagi muutunud kuna olen olnud tlnast eemal.nüüd hakkan siis jälle tegelema seega varsti on tulemas juppid nimelt:tagavelg+rehv,esipidur,õhufilter,uued sidurivedrud ja rullikud(see veel lahtine).kui need tehtud siis on aeg otsida endale lukusüsteem ning vaadata miks spido valetab.lõpuks kui sõidab ja kõik on ok siis hakkab välimusega tegelema. :lol:
pakkuge mulle lukke nüüd tahaks kiiremas korras asjadega ühelepoolele saada siis saab kerega tegeleda.
Lihvimispaber, krunt, pahtel ja spreivärv on siis nii kallid, et ei saa neid enne lukke teha? Palju kiirem oleks nii.
ei osta spreyd see kord,tuleb püstolvärv ning teen kambris,ning korralike asjadega ning see on ligi 100eurine lõbu.