no sry, ma ei teadnud, et 20k eest saab 7 kohalise kombinatsiooni, arvasin vähemalt, et rohkem peab maksma, ega see 3 numbrit ja tähte ei käinud rolleri kohta. nad peavad kuidagi ikka kontrollima, näiteks mu naaber tegi esimese elektriauto ja tahtis arvele võtta esimesena Eestis ja siis näiteks elektrisüsteemi kontrollis trammipark, võib-olla viiakse roller kh kuhugi düno peale või kuidas nad saavad teada, et 125 kuubikuline on 11kW, seda nad kh ju kontrollivad, ei usu, et ainult paberite järgi. Mine arki ja võta arvele ja räägi hiljem, kuidas ja mis! Rolleritel ja neil on mingi tüüpkinnitus? näiteks mõned autod viiakse selle saamiseks üldse soome, mis on toodud USA. Aga võta arvele roller!
palun näidke mingit lehte, kus on kirjas, et rolleri arvele võttmine kohustuslikuks muutub.rollerite kiirust hetkel veel ei kontrollita, kuna rollerite arvele võttmine pole kohustuslik (kui kunagi läheb kohustulikuks, siis arvatavasti hakkatakse seda alles kontrollima, seda kahjuks ei oska öelda, kuna kohustuslikuks muutub).aga, mis paberitega rollerit arvele võetakse?ega ma ju ei lähe ´ark-i hooldus raamatuga või ostu tsekkiga, selleks peab, siis olema sertifikaat ka eksju?endal on sertifikaat olemas, aga tean paljusid tuttavaid, kellel pole seda, mis siis ei saagi masinat arvele võtta või?
Äkki üldse unes nägid? Mingit tärminit uue liiklusseaduse vastuvõtmisest paika pandud EI ole. Kõik. Valitsusel muudki targemat hetkel teha. Näiteks kuidas eelarved paika saada.