Street Racing Syndicate ja gta san andreas mõlemad on head mängud ja srs'is on multiplayer mis on väga hea ning se mäng on üsna reaalne
Gran Turismo 4. Kõige reaalsem mäng mida olen mänginud. Seal on ~700autot. üle 150 maailma tuntud raja. Mul on olnud see mäng 2 aastat ja ma pole ikka veel läbi mänginud( 65%). Seal võid teha mingist tavalisest autost nt Galantist sellise driftipilli või niisama rallikas, dragsteriks jne. Oleks seal veel "free run", et saad niisama linnas sõita, siis oleks see mäng maailma parim.
Street Legal Racing Redline jah suht kõvv kuid tahaks originaali siis saaks kõige uuema patchi peale panna 2.3.0Le...Hetkel mul 1.8.0
America's Army on kah päris hea ja reaalne. Mängisin seda ikka suht mõnda aega, aga siis tulid uued versioonid, mida minu arvuti enam ei jooksutanud ja jätsin järgi.
rFactor 8) Imo parim autosimu üldse. Autosid, radu on kakaauguni, ja tehakse koguaeg juurde. http://www.rfactorcentral.com Mäng tahab raha, kuid mul on aspiriini sellevastu. Kui soovite siis saatke pm.
Tegelt üks sitaks hea spioonmäng Chameleon, aga noh seda niivähe saada netist :? See on kolme CD suurune