Athena Aprilia SR50 R '05

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Athena, Märts 20, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    peremees , sul on mootor korras aga välimus rõve :) , säde on muidu jälle kadunud ja muud polegi viga

2. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    esikondel värvi ja jälle korras....

3. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    no mul säde vaja tagasi saada siis jälle korras :)

4. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    tänasest siis roller põrguvärgi juures remondis :p

5. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Mis viga jälle ?:DD

6. miku10

miku10 Member

643
    0
    16
    Sädet polnud ja 100 muud häda :D

7. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    täpselt nii sädet polnud ja miljon muud viga.-

8. miku10

miku10 Member

643
    0
    16
    Tüüp läks ennem Tartu masinale järgi :) Suht palju läks maksma ka, aga ma ütlema ei hakka :D Las ta ise räägib teile mis tehti ja palju maksis :D :lol: :lol:

9. rasta

rasta New Member

504
    0
    0
    nägin kui turu tänaval sõitsid :)

10. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    no korralik töö maksab ka korralikult

11. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    no mis korralik?mida siis see põruasjandus korralikumalt teeb kui mõni teine?

12. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    sest tal on VEITS pikem kogemus mootoritega ma julgen pakkuda rohkem kui sul vanust kokku ja nagunäha on tema tegemised ka tulemust andnud ja ma pole veel näinud ühtegi inimest kes oleks vingudes tagasi tulnud sealt, et selleteemaline jutt" õõõ see vale, see paha, ta ei teinud seda, selle tegi valesti jne"

13. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    no nt stevul VIST oli mingi jama temaga...
    aga no krt kui ise sellise asjaga hakkama ei saa peab paras loll olema
    no fakk aga sorri,mu pärast olgu tal kogemust kui palju tahes,aga see võrri mootor on nii lihtne,et selle suudab iga sosssepp korda teha.

14. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    no siin on näha olnud küll neid sosssepasid kes ise panevad, pärast häda öö mootor vibreedib, väntvõll nagu kapsaraud sees jne, ja veel õõ õ lisaõhk kuradi karterivahel mm pilu aga noh ma ei ütlegi et kõik peaksid seal asju panema kokku, ma ise pole kordagi ühtegi teenindusse viinud rollereid, sest endal käed persest välja ei kasva ja alati hakkama saanud omadega aga jah kui tõesti nupp ei noki siis viia teenindusse kus saad ka tagasi tehtud töö ja ka mingite asjadepuhul garantii ja see veel kui pole endal kohta kus teha siis ka teenindus hea koht

aga mis vaidleme las masina omanik räägib kuidas lood on siis?

15. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    sain jep masina kätte kõik tehti ilusti korda mis vaja ja veel enamgi :p masin on täiesti korras ja timmis ka . Just tulin tartust räpina ja mitte ühtegi tõrget ega midagi ;) Jäin põrksi tööga väga rahule hind ei olnud midagi nii suur aga oli ka seda väärt. ;) Kodus pole korraliku garaaži kus saab kõiki asju teha muidugi väiksemad asjad saan tehtud. muidu peremees minuteada teeb sul vanaisa ka rollerid või noh varem ei teinud sa ise mitte sittagi ja sa oled mõtetu ahv :D

vahetati ära siis : kollektor , sädemelugeja( seda ei ole erladi saada ainult koos mähisega ,aga põrksil oli olemas eraldi ) , õlipaak , tosooli voolik, karpa põhja liimis vms kinni ,sest porikas oli valesti peal ja hõõrus karpa põhja ära või midagi taolist ja veel asju ei tule meelde kõik.

16. miku10

miku10 Member

643
    0
    16
    asdasdasd

17. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    jep vanaisa 8) muidugi.sa tead asju väga hästi,tahaks sina olla.

18. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    tahad väita ,et sul vanaisa pole midagi ühelgi võrril teinud ? :O :D:D:D:D::D:D: ,
    erinevalt sinust mina ei tahaks sina olla :S

19. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    varem ikka tegi jah vahepeal.

20. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    Nüüd kui timmis on käib sittaks paremini edasi , varem oli nii ,et hääled olid ja minekut nietu ja nüüd on hääled ja minek , tippu sain 97gpsi

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte