Athena Yamaha Aerox 100cc 2000a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Athena, Okt 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alpina

Alpina New Member

120
    0
    0

ei tohiks sobida.

2. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    ma mäletan sellest roxist aind seda, et tippkiirusega oli mingi hale nusperdus 80-90 oli max vist

3. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    rollupõnn : onja su vana bike :D . plaan oli jah

alpina : okei

Estland : sitasti mäletad siis

4. Alpina

Alpina New Member

120
    0
    0
    seda põhjustas mingi räbal rihm :D vahetasin mingi polini rihma vastu selle ja kohe oli tipp parem ja jõudu rohkem.

5. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    täpselt

ja muidu see punane bike seal müüa ka , huvi siis PS !

6. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    speedfighter käis selle masinaga dünopeal , see silku peaks olema porditud ja möllatud
    max kiirus oligi vist 90 ning temakäes oli see vägaheas korras ning täiesti timmis masin.
    vot ei mäleta midagi sitasti

10 Sekundit kuulsust ka sellele võrrile alguses kohe :p
    http://www.youtube.com/watch?v=bEyOQdyQQg8

7. Big-Vanja

Big-Vanja New Member

63
    0
    0
    Mine munni mis huumor hakkas lõpus henzi poolt tulema : D .
    Ise muidu pidin khm roxi seljas olema, suht mugav aga hjm siis ta vist veel liikus isegi.

8. vasikas-

vasikas- Bännitud Bännitud

12
    0
    0
    no blin 90 pole haisugi seal....kui veel viimati töötas eelmise omaniku käes,siis area spidosse läks 94,ehk siis umbes 80 reaalselt!

jah nastja sinu jõhker tuuning rihm oli ka peal.

9. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    hullud targad koos siin :D :D:D:D:D, auto mis sõitis 90km/h no maei tea mõõda läks nagu nalja.

eelmise omaniku käes ei saand ta väravast kaugemale :D

ja kasutaja alpina käes läks ta juba pea 100 niiiet geeniused ei ole mõtet oma baska ajada .

10. vasikas-

vasikas- Bännitud Bännitud

12
    0
    0
    vahet pole kas eelmise või üleeelmise käes.area spido igastahes nii näitas ja gpsiga mõõtes pani area spido haigelt mäda.ega auto spidodki õiged pole.

11. Alpina

Alpina New Member

120
    0
    0
    minu käes oli see ka väga korralik :p peale mind saigi henz selle ja edasi mai tea mis sellest sai :D

12. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    amort enam kokkupoole minna vist ei saa:D
    igatahes dünopeal sain mina sellega 78, aga algus oli supermega. panin sinna alla gianelli shoti. algus oli siis selline nagu sportsumpsiga 50 ikka. aga õhtul oli külla minek. vanemad lasid mööda võru maanteed ees. 90km h ja mina sõitsin nagu seisvast postist mööda. isa veel külas lõugas et krdi isegi 95ega sõites läksin eest ära. ja siis tuli se halamine et rolleriga üle 45 sõita ei või bläbläblä.

minukäes oli se asi korrali jh. kui alpina mäletab siis põlvasse minnes läks se väga tuimalt tagarattale.

13. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    ränkk ront eelmised omanikud kõiges süüdi speedfighter sõitis vastu puud,alpina pani 50 matsu ja henz oo ei no se poani mingi 30 m hüppe maha
    Aja ja kõik eelmiste omanikkude kaela

14. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    mina pole vastu puud sõitnud:D ühe hiinakaga sai kunagi vastu garaazi ust sõidetud, unustasin lahti teha:D

15. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    jälle mingid geeniused kooos siin ,. ei see aerox ei lähe üle 50km /h räme ront on ka kõik gondlid lohisevad nõõriga järel ja niii
    türa kui pole oma silmaga näinud ja sõitnud on vaja oma tarkusi siin näidata ?

16. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    Mtea.. ma rahuneks maha. Masin on masin..

17. anx

anx New Member

349
    0
    0
    ma ei saa aru mida te vingute, las ehitab ja möllab, hoidke enda pille siis nii et need ei rondistuks... Cheers

18. Alpina

Alpina New Member

120
    0
    0
    Ei ole ta nii ront midagi kui te siin räägite. Vajaks tagaistuja istet ja gondid värvida. 8)

19. Athena

Athena New Member

568
    0
    0
    nii taa on jap. ;)

20. rommi007

rommi007 New Member

1,023
    0
    0
    Nii naa aga kui valmis saab oma roxi siis näeme milline ta on.100cc sellest jama et tal õhk jahutus.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte