Tänud kõigile, eks see välimus jääbki selline, vb mõned kroom detailid tulevad juurde. Hetkel mul pole jalgadeesist gondlit, aga on juba välja valitud, niiet tuleb ainult oodata millal rahad liikuma hakkavad! Niiet ostke mu kaupa!!!!! http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=42&t=59016 http://www.rolleriklubi.net/viewtopic.php?f=42&t=58684
millisel masinal?[/quote] TAIFUUNIL[/quote] selgee,hea et ise teada saingi aga rass....ilus masin sul.ootan löpptulemust
no oli jah hiinakas aga tegin ta itaalaseks[/quote] tra kui sa mingile tseepeiile itaalia rolleri bloki alla paned ega see siis kohe itaallane pole! see pmts sama et kui ma panen sr-ile yamaha R1-e mootori alla sis kohe see R1 v :lol: :lol: aga teemasse ka: sitaks ilus masin jou
Tänud kõigile kiidusõnade eest! Täna oli igav ja mõtlesin, et lähen nokitsen natuke tagatule kallal. No kõigepealt oli vaja otsida sobivad tuled mida kokku sobitama hakata, leidsin siis 1 pika LED riba, ühe keskmise LED riba , ja 2 väikest LED riba. Et rahvas ka asjast aimu saaks, siis viskan persetäie pilte PILDID: See tagatule idee on algeline aga neid komponente mis pildil näha neid kasutan kindlalt!! Iseasi kuidas ma need sinna kinnitan jne Ja masinast ka paar uuemat pilti Kaks Elajat koos: Piltide kvaliteet sitt sest ainult telefon oli käepärast võtta. Järgmise nädala jooksul saan siis terve tagupiduri süsteemi, ja arvatavasti ostan ka jalgadeesise gondli ka ära. Siis masin pm valmis ka!
ette kh suunad? mul oleks ette pakkuda vb led ribadest tehtud suunakad ette 2 tükki.ostsin need oma taifuunile aga mida enam ple-seda ple.
Tänud jh, ATV kasuisa nimel, aga maal rallin ma sellega ning kohe kui autoload kätte saan hakkan linnas ka tiirutama sellega. Ja ATV kahjuks ainult 400, aga liigub korralikult ikka
no pole ammu suua kirjutanud. Vahepeal siis saanud kätte tagupidurisüsteemi, ostnud taha tutikad klotsid Malossi omad, ette sain ka SR-i piduritopsi. Nüüd esimene ja tagumine tops samasugused. Selle nädala jooksul peaks saama natuke kaupa maha müüdid siis ostan endale SSP kickvända ka, see nagu peaks asja kõvasti ilusamaks muutma jne. Homme või ülehomme vahetan enda pro replica, kroom ZX-i vastu, see peaks nagu natuke rohkem sobima. Hetkel on nagu kerge plokk ees vms, et eriti ei viitsi nokitseda ja rahaga pole ka head lood :roll: . Talvel tahaks natuke SSP kraami tellida : piduritopsi kaaned, heeblid, kickvänt, nupukonsool vb veel midagi, aga eks see vell paistaab. Homme saab topsidest ja asjast pilte ka!
jep, hetkel tagumistega mingi jama, ei võta vedu. Tagumisele suppordile vaja osta uued vasestseibid siis saab tagumised pidurid ka korda ja siis bueno.