ei ole, neid väga raske laiali võtta. Mul need pulgad mis liiguvad kividest kahjustada saanud ja siis ajab mingit roostevett välja sealt, muidu töötavad korralikult
Enda masinal pean täie jõuga peale suruma et need vajuksid. Sõbral vedeleb 1 paar neid amorte ja kuidagi pole võimalik neid lahti saada.
vahe peal pole mitte midagi teinud, aga varsti saab natuke stippi, siis tuleb suht kindlalt 19mm karpa peale! Väiksed ideed mida talvel tahaks teostada! Need suht algelised ja sitasti tehtud, aga midagi saab ikka aru.
Viimane jah päris kena, monster ka loomulikult kena aga see juba liiga levinud ja iga teine vend tahab omale teha monsteri värvilahendust. Võiksid ära poleerida ka summuti ja amordid , siis oleks väga perf. 8)
Pean veel natuke mõtlema, et millist teha. Rockstar energy lahendust pole kellegil näinud, see oleks suht ainulaadne ja värki. Ja amordid on tegelikult poleeritud, aga need ära tuhmunud juba ja sumps on nüüd kroom ZX(H)!
tagagondlitega minu meelest ääretult huvitav lahendus oleks nii teha http://www.fiftyspeed.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=365
See oleks suht hea varjant küll, aga ma pean mingi päev siis sõbra juurest need ära tooma. Hetkel on selline isu mingi auto juba soetada ja seda ehitama hakata, et siis kui 18 ja load käes, siis kohe korralik masin varnast võtta. Seega arvatavasti läheb masin varuosadeks, kõik kes midagi tahavad kirjutage teemasse mida soovite, või saatke PS. Täna või homme teen varuosade teema ka!