ATMracing'u Aprilia Sr70R '06 Mid-end ?

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by ATMracing, Juuli 30, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    loomulikult:D

2. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    mootor vahepeal kokku laotud, väike jama ka, värvijal must värv kuivand,seega veljed ja vario kaan jäävad värvimatta hetkel, vb ostab värvid ja mökerdab ise miskit,aga seda mõtleb veel.
    EDIT: väike plaani muutus, veljed lähevad samavärvi gondlitega.

3. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    sai siis yss racing 310mm amort ja s6 double layer small sinine filter ostetud mma-lt
    amort on minarelli oma ja selle jaoks teeb kõrgenduse ümber, filter tuleb ajutiseks, et pmst läheb müüki ka filter(kel soovi)

4. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
  5. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    musimusi, ära ole pahane ,et ma amordi sult eest ära ostsin :D

6. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    eiolehullu :D

7. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    sai täna käima kah aetud, sisse läks 4g rullid, strong survekas, mustad sidurivedrud, ja düüs on 98
    hetkel probleemid, pöörde läheb kehvasti, tuleb meelitada, ja paugub veits , eiteagi mis jama sellega on,arvatavasti asi segus.
    targemad võite abi pakkuda:)
    päikest;)

8. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0
    Sorry, aga see pole Mid-End ju vaid Mid-Race 8)

9. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    mina panin talle mid end nimeks:D

10. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    kui paugub siis ei usu et asi segus , pigem on mingine elektrikala .. näiteks mähise pistik vms ;)

11. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    ma ka väga ei usu, kas saab mähise pistik ikka olla? kuna nussib ainult sinnamaani kuni r1200 tööle hakkab, :s samas kunagi oli sama keiss, siis sa tihenditega mässatud, ja sai vist pistik ka lahti võetud:O et vb sellepärast hakkaski tookord tööle, ma homme kontrollin seda asja, ja vast võtab vahelt ära ka pistiku mingiaeg, kasvõi kindluse mõttes:)

12. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    vaata kas süütega on mingi jama.. aga ma soovitan sul üle vaadata massijuhe bloki ja raami vahel.. kui on lahti tulnud, pane kinni, kui polegi küljes, pane vahele, lihtne.

13. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    homme tegelen,loodetavasti viga pistikus,mis neil tüüpviga, eks homme kaen üle ja proovin võimalusi;)

14. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    mul oli ka näiteks nii , et kõik töötas , vahetasime väntvõlli ära ja hakkaski peale , paukus ja turtsus , puhtalt ei töödanud ja siis hakkas lõpus üldse välja surema , lõpuks tuli välja , et mähise pistikus oli probleem , ehk siis ühe lahti võtmise ja kinni panekuga juhtus nii lihtsalt .. aga jah vaata üle süütepool ka , vaata et piibujuhe oleks seal kinni ilusti ja vaata ka seda , et piip oleks juhtme küljes kinni , et juhe katki poleks vms

15. ATMracing

ATMracing Active Member

1,126
    0
    36
    piibus ja juhtmes viga eiole, aga see pistik väga tõenäoline, kunagi oli sama jama, siis sai tihendid ära vahetatud ja võtsin sellekäigus pistiku ka lahti, et vb sai paremini kokku pandud.

16. souzz

souzz New Member

347
    0
    0
    ma räägin, proovi massijuhet ennem kui lahti kakkuma hakkad. :D

17. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    täiesti veendunud et pistik pistiitab.küll soovitati mul ka neid lisamasse ja sitta vedada, viga 99 % neil sitastel Ridel see pistik

18. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Võibolla on pistikus klemmid tosooliga koos,siis hakkab ka segast peksma :roll:

19. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    poiss läheb paneb need juhtmed otse kokku ja varsti tuleb siia tagasi, oujea, probleem kadund :D pange tähele :D

muidu r1200 nüüd sitaks sheks sul ;)

20. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    **
    Geikas .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte