ATMracing'u Opel Astra

Discussion in 'Lugejate autod' started by ATMracing, Mai 14, 2011.

1. uimpz

uimpz New Member

716
    0
    0
    ma arvan et danel ei teeks kah rkst kellegi autot maha..

2. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    ise rooste läinud ja odavalt parandatud auto on lihtsalt romu mitte rotikas.
    rotikatel enamjaolt kere rooste lastud,v kapott ja siis mingi ilus poleeritud bbs all 8)

3. VW_Motors

VW_Motors Super Moderaator Meeskonnaliige Super Moderaator

1,756
    0
    36
    Tee või tina, minu arust on "ise rooste läinud" ja "rooste lastud" võrdväärsed väljendid.. :roll:
    BBS pole kohustuslik, kohustuslik on poleeritud (võimalikult suure) randiga valuvelg.

Rat-Style on see, kui auto on veermiku ja mootori poolest väga heas korras, kuid välimus jätab mulje, et autoomaniku puhul on tegemist paraja rotiga, kes oma autot remontida ei viitsi.

Pss, selle selgituse järgi kannab isegi mu Golf auga välja rotitiitli. 8)

4. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    kui mingi vend ostab endale amordikõrgenduse ja ma ostan ka , kas see on siis ripoff ? :roll: enam ei saa midagi teha siin rks kohe on teiste pealt maha tehtud , minuarust jumala savi mis sa teed , peaasi et endale meeldib

5. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    +1
    Väga õige
    Ma samal arvamusel

6. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Põhimõte Jan.-il õige, aga näide on hale.

Jah, kui samas foorumis tehakse üksteise masinatest koopiaid, siis on see tõesti odav rip-off ja selliseid vendi eriti ei sallita (vähemalt mitte mina). On olemas asju, mida lihtsalt tuleb rip-offida. Ei saa nimetada rip-offiks asju, mis on müügis jupiturul (aftermarketis) ja kõigile kättesaadav. Samas saab Rip-offiks nimetada seda, kui inimene on midagi ise välja mõelnud (või oma pead kasutades) ise teostanud. Ise disaininud. Ehk poest samasugust asja VEEL osta ei saa. Kui juba sealt ka saab, polegi midagi teha, kui kannatada, et igal teisel düüdil see tuuning peal. My 50 cents.

7. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    jaa ta paneb samad kleepsud + samamoodi peale, muidugi.. sa vaata kah ennem mis sa räägid..

8. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Jo, kui pannakse umbestäpselt sama palju ja autol täpselt samasse kohta kleepsud, siis see pole ripoff v? Mõtle peaga, mitte riistaga.

9. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Mõnel vähemalt on riist, võrreldes siin ühega... Siis sa ei tohiks golfil midagi vahetada, laiad stanged, tuled kõik on ripoff, kõigil kellel on midagi sama kui teistel siis on kah ripoff, mis sa arvad et sa oled tõesti maailmas ainuke kes tegi siukse asja ära nagu sina ??? Sa kah ikka tõsine ajudoonor vahepeal.

10. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Loe mu post uuesti läbi. Ma räägin disainimisest. Kujutame nüüd natuke ette. Tehakse hästi, hästi-hästi suures koguses näiteks Walteri kleepse. Roller värvitakse näiteks lumivalgeks ja siis kleebitakse roller absoluutselt täielikult nende kleepsudega üle, annavad ideaalse nö. reljeefse kujunduse. Seejärel kasutatakse tänapäeva tipptehnoloogiat ja lõigatakse kleepsudele sisse seesama Walteri kiri või logo (kui tal olemas on). Tekib väga efektne stiil ja igaljuhul näeks ülilahe välja. See on uus idee ja edaspidi tõesti, kui foorumisse peale seda tuleks riburadapidi 4-5 samasugust, oleks see hale koopia. Praegu on täpselt sama teema.

Sina räägid stangedest jms, mina räägin ka sellest, et kui mõni asi muutub juba aftermarket kaubaks, et kõigile huvilistele kättesaadavaks, siis ei saa seda Rip-offiks nimetada. Mõistad?

Hmm, arvan, et see, kui ma mõtlen siiski pea, mitte riistaga, ei tee minust riistata inimest.

11. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kleepsutage ja kruttige oma kärusid kui tahes palju, samadeks saiadeks jäävad teil need ikkagi. kui on selline mannatops ostetud siis sõitke krt ja olege vait. pistke oma mõtlevad riistad ka sinnasamusesse.

12. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    ´´siis kui arno isaga koolimajja jõudis oli opel juba ära roostetanud´´
    kellegi kuldsed sõnad :p

13. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    Ehk siis arno koolimajas oli opel?

14. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Said õieti aru. Võta küpsis.

15. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16
    mine kleepse jahtima

16. VW_Motors

1,756
    0
    36
    Soovitusi? Oleks vaja küll ca. 1.5cm3 jagu neid veel aga korduvaid ei taha.

Jaga seda lehte