Audi V8 4.2 atm Quattro 1991 / Silver

Discussion in 'Lugejate autod' started by RKsilver, Dets 19, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    veits palju ei liialda?

2. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    mida asja... see 18 võib olla kiirendamisel jah , aga inimlikult sõites ikka liigapalju keskmiseks
    aga no Tallinn ja talv, kui kuskil ummikutes istud või valgusfooritagant valgusfooritaha siis pole ime kah...

3. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    ma arvan et aston korrutab kahega kõik numbrid. Kuna kui tal 2.4 võtab 18 sajale siis ma ei tea nohh, mul isal 2.5 buss ma usun et kaalub kaks korda rohkem, võtab keskmiselt 8-9 sajale.

4. pazawazar

pazawazar New Member

293
    0
    0
    audi klubis mehed sõidavad 3 liitriste a6'ga 5l sajale ... :roll:

5. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
    Ilmselgelt ei puutu see mitte kuidagi teemasse. Aga las Silver ise kostab midagi selle kütusekulu peale, mis meil siin ikka arutada.

6. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    aston on 12, äkki ta ei tunne numberid. Aga muidu mulle Silveri audi igatahes meeldib.

7. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    selle kohta ma ütlen et üks on uus mootor teine vana mootor. teada tuntud tõde et 2005 aasta ford võtab vähem benssu kui 1991 aasta ford.

8. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    krt sa oled ikka geenius! 8)

9. RKsilver

RKsilver New Member

365
    0
    0
    Nii, kütusekulu oli põhjustatud siis Pihustitest.
    Sai ära vahetatud ja maanteel 9.0-9.3 sajale ja 70km/h on 7.5-7.6 sajale.

Aston ei ole 12, kahtlane tunne, et mõistuselt on ta vanem kui paljud siin ... :D

Mootoril tehtud:

ostetud uus 4.2 Mootor
    Totaalne kapitaal remont.
    uued tihendid, simmerid, kolvirõngad,saaled, õli filter,rihm, rullikud, jagajakaaned, rootorid, küünlajuhtmed, süüteküünlad, temperatuuriandur,termostaat, pihustid, paar plastik pudinat mootori juurde, õhufilter, lambda jne jne jne

sai eile kohe Väike haapsalu tripp tehtud ning täna kell 6 varahommikul koju jõutud.

panin paaki 40L kütust, haapsalust tagasi jõudes tõmbasin nõks rohkem kui 20l paagist välja :)

10. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ei üldiselt sul on kõik autod päris viisakad olnud, aston lihtsalt vahepeal klähvib ilma asjata ja see ajab närvi.

11. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Tõesti ei tea, mis siidijalad te olete, et 5L/100km talvel hakkama saate. No mina alla 15 oma sõidustiili juures ära ei vea ja Silver veelvähem.
    Leppige sellega ja aitab sellest teemast ehk.

12. Rannu

Rannu New Member

579
    0
    0
    Miks pilte ei näe ?

13. RKsilver

RKsilver New Member

365
    0
    0
    Sest ma pole ühtegi pilti jõudnud teha, auto samuti ka väga sitane kuna ei suuda seda puhtana hoida :lol:

14. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Ot:kade et su 1.8 l mondeo võtab rohkem?:D Kus juured 3 liitrised dislad võtavadki pikal trassil natuke üle 5

15. RKsilver

RKsilver New Member

365
    0
    0
    ega mootor pole mootor, see oleneb kõigest, pritsest, selle ajust, mis generatsiooni aju (kuidas pihustab, kas pulsse andes või pihustit lahti hoides)

minul on kõige tavalisem sakslane 4.2 mootoriga, ehk sellepeale pole pööratud väga tähelepanu...

ning sellelajal kui seda autot tehti, siis see kütus oli vist mõttes viimane, et palju sööb ..

16. anx

anx New Member

349
    0
    0
    Sai selle pilliga tartus käidud üli lebo oli, aga ikkagist võtab kuidagi kahtlaselt palju kütet midagi on viga mootoris.
    Aga väike pildike pagassist kah peale tartut [​IMG]

17. peremees

peremees Active Member

2,259
    0
    36
    kust korjasite?

18. Kummitus

Kummitus New Member

634
    0
    0
    Hmm , osadel pudelitel pole korke peale, st. seal mingi räme parmukas ju ? :D

19. Frodu

Frodu Member

182
    0
    16
    tuleb lihtsalt põhjad ka ära juua, pole hullu vast midagi, aga täitsa aus auto tundub.

20. anx

anx New Member

349
    0
    0
    Auto on üli mõnus, armastus esimesest meetrist.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte