mul endal ka sama jama et plokis sama kulumisjälg sisse tulnud , ise arvan et panen mingise paksu kummi jublaka sinna alla mis ei laseks hõõruda sellel plokki enam vms :roll:
see oli mu vana klassivend, tal oli see mingi bobo vms oma noh see ssp koopia ja tal oli see 1 polt ka sealt puudu niiet kui amort liikus siis amordik6rgendus ka ja jap, mingi keegi paks lasi ilgest august läbi ja ops.
saanud niipalju, et vahepeal aint kallanud, sõitnud, ropendanud ja tanklasse lükanud, kallanud, sõitnud jne :lol: küttenäidik paneb pange ja ei osanud arvata ka et niipalju rüüpab, sellepärast sai esialgu ka päris palju lükatud, a nüüd juba harjunud enamvähem ja tangin tihemini, muidu masin käib kõik korralikult, käivitub koguaeg ülihästi ka ilma tooreta, gondlid ammuilma käes ja peal, endale täitsa meeldivad ja päikese käes on eriti pano, siis tuleb tera hästi välja, siis tagal veel sitaks harjutanud, nüüd oskan hästi vaikse hoo pealt ka lasta, jalakäija kiirusega. 8) Ringe olen ka harjutanud, aga eriti hästi välja ei tule, kõigerohkem olen natuke üle poole ringi saanud, siis kaldub ära. :roll: Temperatuurinäidikuga on ikka jamps, kohe kui süüte sisse panen läheb põhja ja sealt ei liigu üldse, ei üles ega alla, tahaks korda saada, sis endal ka julgem sõita, kuigi ega varem oli koguaeg temp. paras, üle poole oli raske saada, enamjaolt oli koguaeg täpselt poole peal. Otsin arvutis veits, vbla leian mingeid enamvähem pilte, mis siia ka üles riputada sobiksid, siis panen pärastpoole
lubatud pildid siis, kaks tükki leidsin mis olid enamvähem, aga nende peal ei saa värvist ikkagi aru, agano mis sa seebikarbist ikka tahad ja pole ise eriline fotograaf ka, aga mingi tiiseri saab, kui ilmad ilusaks tagasi millalgi lähevad, sis laenan kaamerat tuttavalt ja teen korraliku fotoshuudi, siis saab värvi õige efekti ka pildile lõpetamisele minnes sõbra teemast ka üks (nüüd stock tuli ees)
kus kirjas et üheksanda lõpetasin? kirjutasin licalt ju et lõpetamisele lhen, klassist polnud juttu, aga muidu jh kaheksanda lõpetasin