Endal on mul elektrikas Hpi E-savage . Päris hästi on vastu pidanud va. akud. Sõitnud olen peaaegu pool aastast
Olen ka väikse mudelismi pisiku külge saanud ning nüüd ehitan oma esimest trassi autot. Mõtte sai alguse kui hakkasime töö õpetuse õpetajaga plaanima et võiks tuua vanast töö õpetuse klassist vana raja ning selle uude viia ning hakkata oma lõbuks sõitma. See rada pole suur aga asja ajab ära (2 sõidurada ning umbes 10 meetrit pikk). Aga kohe tekkis küsimus auto ehituse kohapealt. Nimelt kust võiks saada juht puldile reostaadi, ning kuidas tehakse masinate keresid (mõtlen trassi autode keresid).
Endal ka siis üks, kunagi ammu sai ostetud, HPI Nitro MT2.. asi ikka läks päris jõhkralt edasi.. pool aeda oli üles küntud.. siis korraga mootoril kadus komp ja asjad ära ning sai isa juurde viidud ja sinna see asi jäigi, siis mingi hetk sai uus mootor ostetud koos sumpsiga ja süsteemiga.. peaks laskma isal ära tuua ja kokku panema tagasi.
Z0nel on mootoriga, mul ühel tuttaval elektri mootoriga, mõlemal puru need , aga tunduvad ägedad ja olen paar korda lasnas näinud selliseid kuskil põllu peal kimamas suht kiired ka .
Keegi ei tegelegi driftiga? Ise ehitan praegu Subaru Impreza drifti autot. Hetkel veel täiesti poolik. Kere vajab täiendusi ning varsti uus mootor peale. Seejärel uued rullid alla ja läheb. Pult paras junn aga ajab praegu ära. Raha saab täiendan. Varsti võibolla pilte k ah