Ma õpetan, kuidas selle harjaga saab hambaid ja selga pesta! 8) Igaljuhul kohal. Tunduvad põnevad tunnid. Kui palju kuumaks €urodes muidu?
leppar, ise oled veel moderaator ka ja ajad siin rollerijuttu teema põhimõte ongi see, et siin teemas võrridest ei röögita ju aga sul muidu eksamid tehtud?
ja mitme päeva pärast on su golfi linnavahel paugutamas näha?? ja see, kui Priidik puldis on, ei lähe arvesse
ainuke ylelaskja oled se sina kes lubab lubab jörgi tulla ja siis lylitab telo välja, ja siis veel kevini asjaga ka
Ime lutti, krt ma kirjutasin pikka romaani rk@chatis.. Kui sa kirjutasid et ma sind üle lasin...... Mul nii ägedad sõbrad et sinu nri pole, Kevini asjaga ????????????????????????????? Mis sul on väga halb olla ?
See mutt on vahepeal arenenud, kevadel läksin õhufiltrit ostma, pidin ise otsima. Nüüd olen käinud midagi ostmas, on kohe üles leidnud. 8)
ma küsisin väljalaske kollektori tihendit ja siis pakkus mulle sisselaske kollektori tihendit ma küsisin rollile remontmõõdus kolvi ja see pakkus mulle tavalist mõõtu. plekats on sitax normaalsem koht