Re: AutoForum'i Aprilia DITECH olen veits loll hetkel aga öelge palun mida see juurde annab kui klapid rohkem lahti lähevad?
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Rohkem kütet peale. Kui nüüd rohkem õhku ka peale saab, siis suurem pauk silindris.
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Ei ole! 250.- esimene roller esimene pildil (aprilia ditech ) 110.- teine roller. See mis praegu ma ehitan ja pildil (aprilia ditech) 150.- summuti (LeoVince zx-r. Uus. Scooter-center.de) 280.- cilinder CPUga (malossi sport 70cc. Uus scooter-center.de) 200.- vyrvimine (esimene roller. Tarmo auto.) 12.- kast 2 liitrine pepsi kola. (8tk. uus maksimarket) Ja mina sai 2 rollerid: 1.- See roller mis mulle vaja. Uus 70cc mootor, uus ja ilus vyarv (mitte mingi spider man styling) 2. Stock. Vyib olla paigaldan karburaator
Re: AutoForum'i Aprilia DITECH Klappide rohkem lahti käimine annab just rohkem õhku mootorisse. DiTech on sissepritsega, kütus pihustatakse otse põlemiskambrisse. Ehk Malossi ECU annab selle lisa kütusekoguse läbi tarkvara, hoides pihustit kauem avatuna. Muidu projekt täitsa aus, DiTech-iga täitsa tore põristada, kui normaalselt töötab ja tundub, et see on üks neist hästi töötavatest.
Väga nobe ettevõtmine! Teema mida viitsin jälgida, pildid hea kvaliteediga ja ehitamine ka väga korralik. EDU! 8)