Ma loodan,et see on mingi nali vms :lol: :lol: :lol: Ta paigaldas simmereid ikkagi,väntvõll on ju ilusti küljes
Parandan end, hakkas asi huvitama ning vaatan uuesti su pilte Panid karteri poolte vahele tihendi? Sellise süsteemiga nö pressisid karteripoolte pinnad tihendipapile sisse?
Tegelikult kui uuesti vaatate, siis ta kasutas kahte vanat laagrit ja paari seibi tõmmitsana, ning tõmbas väntvõlli koos laagriga blokki paika. :roll: 8)
Olin koolis ja uurisin ise ka seda pilti tükk aega ja mõtlesin et ehk tegi nii või tegi väga valesti, aga näed õieti arvasin :lol: :roll:
Kusjuures ise arvasin ka nii, kuid siis muutsin ümber. Kirjutasin parandan end jne... Hakkaisn vaatama, et pole ei blokis polte sees ning vaatasin ka, et midagi musta vahel(meenutaks kui tihendi pappi) sp ka arvasin, et ehk pressis tihendi nö märgid vms peale. Aga no see selleks. Omanik teab, mida teeb.
Uih, ei süvenenudki väga :lol: Algul vaatasin ka, et mingi kaval nipike, kuid siis kiirelt nikolai posti lugedes ja uuesti vaadates tekkiski tunne, et "täitsa *PIIKS*" :lol: Igaljuhul väga kavalalt lahendatud. Tihendi lahendus ka huvitav.
Muidugi !!! Ma ei tahtnud haamriga peksta väntvõlli laager. Aga spetsiaalne tööriistad (tõmbaja) mul ei ole. Ehitus föön kasutada siin ei saa. Simmerling hakkab põlema.
mis on selle asja nimi, mis ümber summuti tal pandud on oskab keegi öelda? arvan et termolint vms, aga ei tea täpselt.
Kaitseb veidikene summutit ilmastiku eest, ning hoiab temperatuuri kõrgemal. Mida kõrgem temperatuur, seda kiiremini liiguvad heitgaasid. Tänu sellele tundub summuti füüsika mõttes lühem, ehk töötab kõrgematel pööretel. Miinuseks on kõrgem temperatuur väljalaske poolel, silinder võib ebaühtlaselt paisuma hakata. Samuti tundub et väheke palju on seda pandud. Tõsi, kuid sellisel eesmärgil enamasti seda ei kasutata. Selle jaoks et gondel reaalselt sulama hakkaks, peab ta summutit juba puudutama.
Lisaks kõigele takistab ta ka kuuma liikumist sumpalt nii-öelda välja, ehk siis kui sul on õhkjahutus näiteks või mõni gondel sumpale maru lähedal, siis ei lähe see asi sul seal kuumaga nii kergelt sulama, kuna see sama termo "asi" takistab kuuma väljumist