BikeWorld KTM 125 LC2 96.

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by BikeWorld, Jun 18, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    JAja, mul pohui mis väljendeid ma kasutan. Jah klapilt on see mootor küljest võetud eelmise omaniku poolt ning saan silindri välisküljest klapi asendit ise muuta. Kasutanud olen kahte klapi asendit sõitmisel.
    Ja osad on ikka vabsjee lohhid koos siin ju. Ega see mingi poolemeetrise teljevahega pitbike pole ju, või mingi 525EXC. Tegu on siiski tavalise väikese kubatuuriga enduurokaga, mille idee ei olegi 200km/h tagarattasse lasta nagu mõnemehe unistus on.
    Ja isand Aris ma polegi väitnud, et tagarattas, vaid mu sõnad olid, et ainult gaasiga, väikese tõmbamisega ESIRATAS MAAST LAHTI.
    Ja selgust sa ei toonud sittagi. Lihtsalt näitasid välja kui loh sa võid olla.

2. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    mul on sõbral pikad juuksed ja kolm mersut. Olen nüüd lahe vend?

3. kohilapoy

kohilapoy Active Member

1,233
    0
    36
    Tahaks nüüd uuesti sõita :D olen ka kunagi ammu sõitnud.
    Aga masin on alles üldse ? :D

4. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Masin alles jap. Seisab garaazis. Pole olnud aega tegeleda ja nüüd tuleb talv ka peale. Kui keegi soovib osta, võin ära anda. Kui ära ei lähe siis teen kevadeks korralikumaks ja siis aktiivsemalt müüki.

5. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0
    kena, endalgi siis järgmisest aastast sama masin silmapiiril (vähemalt 125 enduro/krossikas, tänavakõlbulik).
    Muidu soovin edu ja rahulikke kilomeetreid :p

6. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    125ccm masinale üleminek rollu pealt ikka hoopis uue lehe keeramine elus. Üv, kindlustus, legaalselt 90 km/h ning vaimselt kõige rõõmustavam vast on see, kui rolluga tervitas sind vastu üks kaheksast siklivennast, siis isegi 125 masinaga sõites on juba kaugelt teistel käed küljepeal väljas tervitamas.

Edu läheb ikka vaja, aitäh, aga praegu ei sõida väga :D Tegelt sõidaks isegi, aga garaaz pole niisoe kui tahaks, et siklit ehitada ning paratamatult võtab oma aja ka kool, mille lõpp on käega katsutav ning ei taha veel viimast lõppu ära vussida.

7. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Niikaua kui sõitsin 125-ga, tervitas mind 2 tsiklivenda 3-st ja üks jäi kõrval seisma ning uuris mis viga. Mendid olid niisama tripperlased nagu alati ja öösel oli palju parem sõita, kütet võttis ka kordades vähem kui mõne noorhärra 70cc märg unenägu. Parkida sai otse koolimaja ette, ei olnud vaja kuskile ära peita. Tanklas suitsu järel oli hea käia. Perse ei jäänud pikal sõidul valusaks ja käivitus nupust, kruusateel andis 130-ga painutada hommikul kooli poole. Kui toimus kuskil praznik, said sõbrad sellega öösel linnas viina ostmas käia. Lõbus värk noh.

Jutud räägivad et tsikkel on otsaga juba Jõgevale jõudnud, kuigi müüsin Tallinnasse.

8. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Gondlid ja paak maas. Gondlid lihvitud, mootorile kulutatud terve suur purk engine cleanerit ning muidu veidi nühitud. Kui nüüd uuesti mingi päev viitsimist tuleks siis ostan ka pritspahtli ära gondlite jaoks, saab siis need ka värvi alla uuesti ja samuti ootab ka karpa puhastamist.. juba poolteist aastat lausa :D Aga jah, see suvi peab raisa tööle saama, kaua võib.

Gondlid in progress:

Ja põhjus, miks ktmi ehitus veninud on:

9. rregular

rregular Member

423
    0
    16
    See Santana on põhiline. :)
    Ma Pints muidu :D

10. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Tean jah, et pints. Ja santana peab olema :D

11. erki585

erki585 Member

513
    0
    16
    Santana on puhtalt reissingu huvides :D

12. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Santana on perekonna reliikvia.

13. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Kes vittu sa veel oled et nii ütled?

14. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Georg Randmeri olen, ma ei mõelnud sellega midagi halba, trust me !

15. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Kui sina mind ei tea, siis niimoodi ei kommenteeri ka, teeme nii. Su enda huvides.

Aga ktmi gondlid said klaasriiet tunda.. nüüd las kuivavad ja siis saab edasi tegutseda.

16. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    Sai jälle tunde garaažis toimetatud. Pahteldatud gondlid lihvitud, ühel proovisin krunti ka. Homme ostab juurde ja saab need siis värvialla. Üldine sikli olukord siis tänaseks niikaugel, et võtsin karpa maha, puhastasin ära, düüsi vahelt tuli välja mingi faking karv. Paagist lasin vana bensu välja, panin külge tagasi. Samuti küljes ka tagatuli ja gondel. Lisasin taha ka pidurivedelikku. Esimene tuleb veel üle vaadata, support viimati veidi lekkis seismisega. Praegu sis pmst niikaugel, et värvida, uus bens sisse ja proovida, kas raibe käima ka läheb või ei.
    Mingeid sitaseid moblapilte siia praegu panna ei viitsi.

17. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Võta veits rahulikumalt.Tra ära ole nii ära tõusnud.Ega sa mingi boss pole.
    Muidu edu masinaga

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    tra ega kõik ei peagi siin foorumis mingid värdjad memmekad olema. hea kui on inimesi kes ei pelga teravalt öelda!

19. BikeWorld

BikeWorld Member

417
    0
    16
    IT`S ALIVE !!!!

Peale pooltteist aastat seismist käivitus ikka üllatavalt hästi. Algul jäi tööle ilusti, sõitsin veidi garaazi ees ringi ja siis hakkas jamama. Küünal märjaks, uputas üle jms. Sai veidi karpat näpitud ja küünal vahetatud, jäi uuesti tööle. Küünal oli kange, miski 9 oli, praegu 6, aga vist ikka vaja parem leida. Karpa paika, väljalaskeklapp paika ja OK. Neljas käik põletas rehvi küll praegu :D Aga edasi ikka veel ei käi tänu karpale ja klapile. Lisaks libiseb sidur.
    Nüüd veel jäänud värvida, pidurid õhutada ja uus esirehv.. siis pmst kõik peale üv ja kindlustuse sõidetav.

20. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    br9es küünlaks sellel.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte