BlackOut'i Derbi Senda DrD Racing '06

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by BlackOut, Aug 28, 2009.

1. city

city New Member

214
    0
    0

Ka paljudel rollidel on racing margi järel ega see ei tähenda et sa sellega rallit sõitma lähed vms.

2. city

city New Member

214
    0
    0

Ka paljudel rollidel on racing margi järel ega see ei tähenda et sa sellega rallit sõitma lähed vms.

3. rregular

rregular Member

423
    0
    16
    mulle hullult meeldib selle derbi välimus. (Y)

4. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    üldiselt see racing jah jutu jätkuks seal lõpus. mõne puhul värvilahendus ja igasugu kirjad. mõne puhul lihtsalt nimi, et nokatõmmajatele ja niisama tagameestele hästi peale läheks. teatavasti mida rohkem R-e või muid igasugu tähti, seda parem kiirem ja võimsam. Nagu cbr900rr, impresa wrxsti (wtf??? reaktsioon) jne.

ma praegu 50cc endut peaks vaatama võtaks bera rr racingu. :D http://www.les50cm3.com/images/marques/ ... cing-1.jpg

mul garaazis racing võrr külgkorviga, see peaks ka suht tegija olema. vaadake palju r-e.

5. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    pole siia teemasse ammu kirjutanud...
    anyway, sain siis ratta hooldusest paar päeva tagasi kätte aga sõita ei saa, sest käsi kipsis :(
    Vahetati ära õlid, dosool, puhastati karpa ja õhufilter jne. Nüüd raudselt hakkab mõni ajama, et karpa/õhufiltri puhastamisega saab iga mats ise hakkama jne... mind ei koti, sest pole veel sinna tasemele jõudnud, et ise mootoris midagi teha. Tuntud vanasõna:kui ise ei oska, siis ära hakka ise tegema, muidu rikud midagi ära, ja pärast võib asi minna kalliks, parem lase proffil teha. Samas ratta omamine eeldab, et sa oskad seal ise midagigi parandada niiet jh... :p
    Vahetati ära tagatuli, uuel on suunad sees ja kuna ma jätsin vanad suunad peale, siis on mul taga topeltsuunad 8)
    Vahetasin ära peeglid, sest mul oli ainult vasak peegel ja noh, et sobiks, siis ostsin mõlemad peeglid uued.
    Uued gripid, sest vanad olid katki.
    ja parandati ära tagumine parem gondel, sest ma panin talvel lolli peaga matsu :roll:
    ja that's about it...
    pilte pole, sest ma pole teinud.

6. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Ilus masin, tee pilte ka :) Kus hoolduses käis muidu ?

7. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    kohe, kui käe kipsist lahti saan, teen. Ma ei hakka ühe käega ratast kuurist välja ajama:D
    Kloostrimetsa Motopood.

8. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    hmm.. ma ületasin ennast ja ajasin masina ikkagi välja. Kahjuks sain teha ühe pildi enne, kui telefoni mälu otsa sai :lol:

9. derbimees

derbimees New Member

9
    0
    0
    rõve pann

10. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    ausalt öeldes sinu arvamus ei huvita. Mulle meeldib ja ma ei ümber tegema, sest mingi internetimuskleid pingutavale tüübile minu ratas ei meeldi.

11. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16
    hah ära võta seda tõsiselt, see tüüp kirjutas samal ajal mitmesse teemasse sama asja ju :lol:

12. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Pilte paluks ! 8)

13. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    pane eelmine leht, seal allpool peaks olema selline tekst minu poolt kirjutatud: Kahjuks sain teha 1 pildi enne, kui telefoni mälu täis sai:D
    seal all on see sinine küsimärk, paremklikk selle peal ja open image in new window

14. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    ongi, liti pilte :D
    uued peeglid ja gripid sobivad väga hästi muidu :D

15. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    noh, täna sain siis lollusega hakkama. Lendasin mentidele 75 kmh radarisse Lükati silla juures, Pirital. Enne seda oli olnud veel üks buss, mis andis teada, et ma lähenen kuidagi kiiresti... Nüüd 31 mai otsuse järele. Ütlesid, et rohkem kui 600.- ei saa trahv tulla.

16. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    suht kahtlane värk ikka... krt ma ei saa aru sellest, et kas 600.- on alaealisele max trahv, või mopeedile?
    sest, et masin mis läheb üle 45 kmh ei ole enam mopeed ...

17. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    600 ei ole max trahv. Mul trennis üks vend 125cc Apriliaga, ta on 16 või 17 ei tea täpselt. Igastahes tal nüüd A1 kateggooria load olemas. Aga kui ta selle ratta kätte sai, siis läks maal, kuskil täiesti X kohas ratast proovima, ja sai 1200.- trahvi lubadeta sõidu eest, sest tal siis ei olnud veel lube. Aga ei, kui ma lähen üle 45, siis mul ei ole mootorratas, sest mu kubatuur ei tõuse ju. Mulle saab teha trahvi ainult valmistajakiiruse ületamise eest.

18. pokerhentz

pokerhentz Member

261
    0
    16
    Mopeedi all mõistetakse sõidukit, mille sisepõlemismootori töömaht ei ületa 50 cm 3 ja valmistajakiirus ei ületa 45 km/h.

19. BlackOut

BlackOut Member

139
    0
    16
    jah, aga mis mul siis on, kui läheb üle 45 km/h aga ikkagi on 50cc, siis ei saa ju mu ratast panna mootorratta alla, sest kõik masinad, mis on ÜLE 50cc on juba mootorrattad.

20. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    kõik mopeedid mis on üle 50cc ja/või liiguvad kiiremini kui 45km/h on mootorrattad.

Jaga seda lehte