Nii nagu piltidel on võiks jääda, kuradi ilus asi su E36 ikka. Peaksid peremehe omaga sõbrapilti tegema, faking awesome asjad teil ikka!
Mai tea kas ma olen juba maininud, aga ma pistaks jämmuma neeru ette. Muidu velg on igati maasikas seal all. Keep up the good work! 8)
Tunduvalt parem on nüüd, see velg on ikka tunduvalt ilusam kui eelmine. Läheb kuidagi paremini madaldusega ka kokku vms, soliidsem. Edu!
speedestil olen kohal ja. need 17"? huvitav kuidas sul nii koopasse käima hakkas,mul küll ei ole hullu.
17 tolli jah. Imestan ise ka kuidas nii hullult vastu väima hakkas, aga noh vedrud vahele, rattad lääpa ning koopad rullitud ning nüüd käib puhtalt mööda.
Ülikena pilt... Masin ainult areneb paremuse suunas, good work! 8) Üks pisiasi, mis häirib: kollased numbritule pirnid Võiks olla külmvalged led pirnid siis maasikas 8)
massu EBK'st: Juhtus jah nii Homme kindlustusse. Plaan maha kanda ei ole. Mersu tegi parem pööret kohast kus ei tohtinud ning laks oli ootamatu. Aga juht oli tore ning sai rahulikult tunnike juttu aetud kuni politsei tuli. Tänud taas kord Toitsile ja Gendole kes aitasid ebavajalikud jupid küljest kiskuda et saaks minema sõita