Suht imelik oleks mõelda ka , et vaatad , oibljaa miuke tjuuning kupee vms , aga ss on krdi disla korin ja edasi ei liigu muffigi :roll:
Tiivadega on siuke lugu , et värv ise on püstoliga , aga lakk on sprei , ma küll ütlesin talle , et osta eelkõige lakk püstoli oma , sest need sprai omad ei läigi absull , aga võtmete asja peab uurima . Ja seda punast touringut ka tal enam pole , nüüd on kupee
Miks sa arvad et diislit edasi ei liigu, kui seda järgi aidata. Suvel kus ma tööl käisin oli meil tallinnat vahet sõitmiseks 325tds ja oli vist tollel pumba kaant maha lihvitud natuke ja asi liikus manuaal kastiga jubedalt ikka edasi. Diilitel saab veel rõhku keerata juurde, chippida, eelsüütenurka sättida jne..
No seda lauset kirjutades pidasin silmas just seda 1.8 mootorit , mida ei ole moditud , pmt mingi 1 ja 2k vahel olid pöörded , ss masin gaas põhjas kiirust juurde ei kogunudki
Eh sind lambukest. Kus siis sina TARK oled elanud, et ei tea. Chipitud autod saab ilusti ARK-is seaduslikult möllitud. Ka saksast on tulnud vastavate paberitega legaalseid chipituid diisleid. Chippimine ei pea olema illegaalne.
Sul vana pemmu kah myygis.. Mis hinnaga sa ära andsid ta üldse ? http://auto.motors24.ee/vehicles/341197 ... -1991.aspx
opa , minu silmis peaks ka auto olema kindlasti universaal (sest kuhu sa mudu naisega jaaniööl magama lähed kui telk koju jäi) ja diisel (Y) , palju muretuid kilomeetreid ning sõidurõõmu !