Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster kas karpa võib nii viltu jääda?? väike uuendus yle pika aja kinnitused on peaegu valmis, mõned toed veel vaja panna. siis kõik ok. amordi kinntus valmis, vaheajal hakkan gondelid tegema.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster nühi ikka rooste maha sealt kiigepikenduselt ja amordikõrgenduselt ja värvi üle et rooste ei läheks ja ilusam oleks
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster ei seda ikka jah, lihtsalt praegu tegin valmis, ja varsti hakkan juppe ouhastama ja värvima siis saab kõik korda tehtud ikka.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Vaata, et see mootor sul siis sõidu ajal tagant ää ei murdu , mudu vägakena projekt siiamaani. Edu!
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Kinnitused kuidagi väga kahtlased sellel aga kui peavad siis las olla
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster seda ma avastasin ise ka, ma pakune t et see malossi sport või midagi sellist. aga kas siis karpa võib viltu peale jääda?
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Kui siiamaani pole midagi teind siis vast ei juhtu midagi kuigi pole kindel 100%.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Viska see TnT koonus küll sõbrale vastu pead. Osta endale mõni tihedam filter...mu ühel sõbral on see...Eriti pask. Osta kas malossi e5, metrakiti midagi või siis stage 6-e racing :wink: Need ikka tihedamad :lol: Olen näinud hollandlastel ka selliseid... http://www.easyparts.nl/showarticles_in ... Model.html
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid---23.03 nii oli yks pikk paus sai siis vaheajal maal tehtud rollerit mõned pildid: vot nii, selline näeb välja siis praegu aga jah natukeseks jääb jälle seisma asi, kuni myyn teise rollu maha.. aga äkki keegi ytleks mis arvate malossi big bore 86ccm slikust..kas oleks mõtet peale osta?? ja kas toda silkut saab ainult 2fast vändaga panna?
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster ma olex nendelt kinnitustelt rooste eemaldand traatharjaga, ja sis kas vajadusel poleerida või mida iganes aga jah.. muidu suht kena relvv tundub ....
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Palun vii need kinnitused kuhugi pulbervärvimisse , või siis võõpa ise mingi spreiga kasvõi üle .