Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster olge rahulikud kyll ma teen kinnitused puhtkas, nagu näete on terve roller värvimatta..
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid---23.03 et tuli selline lahe idee roller teha sysimustaks (läikega loomulikult) ja peale maalida pealuud hallikaga nagu terve roller neid täis... mingi väike ylevaade ka: või siis teine varjant oleks ka sysimust ja kuldsed lilled peale maalida. mis arvate??
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Mulle küll need pealuud ei istu, muidugi ise tead, peaasi et sulle meeldib. Edu! :wink:
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster mis te arvate, kas selline mootor liiguks hästi, kavas tellida: silku-malossi mhr tema2 vario-polini super speed sumps- kunda f1 racing ________________ peal on juba malossi sidur, klapid, ylekanded ja värki. kas oleks norm kooslus?? tänud abi eest
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster + ~21mm karpa , väntvõll , elutähtsad , v sul olemas v mis ? , ei suutnud eest lugeda :roll:
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster selline vänt on: Power One Racing Väntvõll (ostaks sellele uued laagrid ka) karpa on 19mm, ja kas suurema dyysi panemine aitaks ka? praegu oli90 sees.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster Kui High end silku panna siis tuleks vähemalt 24mm karpa panna.Muidu ei hakka see elusees korralikult edasi käima.Sumpa oleks ka mõtekam mingine mhr või Yasni carrera seeria oma.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster nii, sain maale rolleri kallale esi gondel nyyd selline (kulmud puudu, aga teen need ka kohe, kui uue klaasriide saan.) et jah selline asi kuda tundub? seda ylemist auku mõtlesin suuremaks lõigata. paar niisama pilti ka: plaat, natuke alla vajunud, pole kinni pandud veel. aga jah nädala lõpus maale, siis saab juba igapäev rollerit tehtud, ja liikuma ka mingi võimalikult ruttu
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster nii teeks siis jälle yhe pildi uuendused pole eriti teinud midagi, kuna tegin teist rollerit praegu. mõned pildid siis. mõlema rolleri esi gondel: päris hea muhk
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- eest on küll j6hker , aga kas se muhk jääbki sinna ??? :?
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- ma arvan kyll, kuna paremini ei saanud teha, kuna seal peaks yldse võre olema.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Kui ennem mulle see esitule paigutus ei meeldind või tundus kahtlane, siis nüüd küll arvamus muutus. Lase aga samas vaimus edasi! 8)
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Amordi pikendus/kõrgendus on ikka eriti spets toru otsa ja käib küll... suht hea mõte tegelt... Tee kiirelt valmis siis