Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- tubli rpojekt sul , tööd on ikka küll ja külll . mulle meeldib ainult eestvaade praegu , kuna see on nii kuri , ilus ja kõike muud , muu eriti ei meeldi praegu , küljelt vaadates on see kühm vägakole
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Suht normaale esiots! selle pahteldamisega võid palju vaeva olla ise sama jama otsas hetkel!
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Katanasi tehakse nii vähe, hea vaadata kohe kui keegi teeb midagi. Aeglaselt läheb ainult, aga nojah see pahtliga mässamine on ikka haige töö küll :S See dragsteri blokk teeb mõnusalt pikaks masina, aga tagaots võiks tsipa kõrgemal olla veel ju See muhk lase taldlihvijaga maha tuled midagi näitama ka hakkavad ? Mis sinna üles tuleb ?
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- muhku ei saa maha alsta, seal all on gondel kohe sul ju ka katana, sinna võre asemel panna tuli siis, tuli läheb lihtsalt nii alla poole aga taga otsa ma veel mõtlen, tahaks ise ak yles poole, ja peenemaks ja ntuke ka pikemaks vast. eks vaatab. tore kui meeldib endale meeldib ka esi ots tulde ei näita suht midagi ma arvan, aga eks ta päeva masin ole siis
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- see alumiinium on minu arvates liiga pehme ja ta ei pea vastu,kui aukudest läbi sõita . Vaata ise kuidas siin mõnel annavad amordid niisamagi otsad vahest suure pinge pärast ja see pehme alumiinium läheb küll puru või kõveraks . See on ainult arvamus . aga see külgvaates on esiots nagu mingi lind lendaks suure kiirusega , et nagu nokk on ja silmad , selle järgi saaksid ju mingi värvilahenduse teha kus nagu oleks esiots nagu lind lendaks vms . äkki saad aru mu jutust kah midagi :d
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- teine roller sai peaaegu värvitud, valged osad veel tegematta. (reedel maale siis hakkan mõtlema millise tagaosa teen katanale)
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Mega kenad kulmud tollel Malagutil. Too F12 ka sinu oma?
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Muhk on just hea-ühelgi teisel rollil pole EDU
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Minu vana katana Esiosas see muhk veits weird aga muidu normi. EDU.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- See muhk jah natuke veider aga projekt on iseenesest päris hea :wink: . Edu edaspidiseks!
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Muhu isegi võiksid ära likvideerida vot siis on ales veatu esiots :lol:
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- Minu arust on see roller väga mõnusa välimusega. See kühm ka mulle meeldib. Edu edaspidiseks! Tervitades, Alo.
Re: --Bullz3ye-- Suzuki Dragster--uued pildid 18juuli-- On see võimalik, et nägin seda Malagutit täna Võrus?