Re: --Bullz3ye-- Suzuki f12 ja malaguti dragster Sul on vähemalt lahe koer, kes variaatorit seal timmib, oskaks minu koer ka nii :lol: . Ei masin on väga kuri eestpoolt, loodan, et saad masina varsti valmis siis oleks ülim.
Re: --Bullz3ye-- malaguti f12- nii vaikselt ilmad hakkavad ära vajuma ja rolleri tegemine algab ma ei tea yks mõte oli selline tagaosa teha (et mis arvate?) ja peale panen selle koleda võre asemele aeroxi võre ja põhjagondel tuleb ka muidugi. aga ma arvan et kui teha selline tagaosa siis ma teen ta ylespoole, see tuli kuidagi madal. et mis siis arvate ideest? ja niisama pilt ka
Re: --Bullz3ye-- malaguti f12- Idee iseenesest hea, kuigi see näidis suht sitanikerdis, et midagi eriti aru ei saa tagant vaates. Tagaosa võiks kindlasti rohkem ülespoole suunata, oleks vähe vihasem välimus. Katanat ka ikka edasi ehitad? Egas muud midagi, kui edu ehitamisel!
Re: --Bullz3ye-- malaguti f12- praegu tegelen selle kallal edasi liigun esi gondli kallale ja peale toda vaatan.
Re: --Bullz3ye-- malaguti f12-UUED PILDID nii pikk paus oli sees, kogusin ideid nii juhutus kaa: uueks jõuallikaks tuleb stage6 yherõngaline (olemas ka) ja siis eest on selline: sellisena lasin muide linnas ringi ka sain mendil hoiatuse, et tagapidureid pole ja esituli jama
Ee projekt tall vaikselt ikka edeneb aga ta väga praegu ei viici ootab kevadet siis hakkab tegema rohkem
asi on nii plaju edenenud, et olen ostnud uue siku (sõbra vana nagu) siis boosteri gondlid tagumised, esigondli ära lihvinud ja siis karpa maha myynud vaheajal hakkan taga osa leiutama siis ka pilte seni seisab asi.
Ou ou, vale arusaam, rollerit tuleb talvel ehitada, kui ei ole sõiduilmu. Mitte kevadel kui ilmad ilusaks hakkavad minema ja teised enda masina kuuri alt välja lükkavad :wink:
noo aga roller jääb nagu hobivärgiks mul, suvel kui vaja sõita sõidan autoga ja no mul pole sooja kohta kus rollerit teha.