Norm värk siis, aga vaatan veits kaugemale tulevikku ja küsin, et kas plastikud mustaks või jätan valgeks ja veljed ka valgeks? (google pilt)
Lükka tatid ka pikali ja tee täiesti valgeks. Kõik full valge ja veljed jäägu sama värvi nagu nad on. suht muhe jääb 8)
sorry et OT Aga stock masinal 98 düüs mida v*ttu. Sul mootor nii kohvi juba ??? Mul pole ühelgi masinal 98 düüs olnud ja kõik masinad 70cc.
ma kaldun ise ka nüüd juba arvama, et mul selle mootoriga midagi lahti, 98düüs on mul sees ja õhukruvi on ainult pool tiiru lahti praeguse seisuga tahaks isegi 100 düüsi kuna ilmad juba soojemad, uus kolb läks koos rõngastega sisse, aga see silindri pind oli tõesti väga ilus ja ei hakanud põhjalikumalt uurima, 16k sõitnud silinder oli muidu :roll:
värvide kohta küsisid siin millagi, minu arust üks väga viisakas värvilahendus, mida tahtsin oma Rile teha. lihtne ja viisakas.
Võiks mõelda ikka midagi värvilist. See must värvilahendus nii tavaline, enamustel on sihuke. Ikka tahaks näha midagi huvitavat.
Peast küll võtta kohe lambist ei oska aga nii palju kui näinud siis alati sihuke tavaline olnud värvilahendus, kas või ainult kleepsud ära võetud. Google suur ja lai sealt leiab väga hästi midagi erilist.
valged gondlid, yss racing amort, oversize ette, pidurisadulad näiteks punaseks, mustad veljed, must mootori blokk ja mingi veljeteip kas valge või punane, eest madalamaks, taga ehitad suunatule augud kinni ja pane lexus style tagatuli millel on suunad sees, kulmud tee ette ja led suunad ette ja xenon ka. minu nägemus, aga mustad gondlid ka paha pole. aga siis peab masin ka vastavalt välimusele liikuma
Üks ilusamaid SR'e, mis näiteks mina olen näinud. Päris elus on see muidugi palju ilusam kui pildil. Muidugi sellist värvilahendust pole ka kerge teha.
Kunagi tegin ka ühe photoshopi lahenduse milliseks oli plaan enda SR70R teha, aga läks osadeks. Üli mahe oleks nii. Velgede värvikood oli pulbris RAL4003. 8)