seal peal on mhr replica silku mitte mhr. vahe on väga suur. ja väiksed tunduvad need sellepärast et peugeoti 10.7hp on mõõdetud tagarattast. pange sinna 30% juurde siis saate õige tulemuse. aga jällegi, kasutatud sai suht lahjat silkud, ideeaalsest väiksemat karpat 19mm. ja mitte väga head summutit. lisaks sellele on peugeoti mootori ehitus täiesti vale
Jap se pole racing vaid replica ju, sellest ei saagi pareamat eriti... Rallitaja noise mõtlesin ka seda et mis 29 hp ikka rohkem on saaadud kõvassti ju
Ma ei saa aru,mis viga on? Sellise seti kohta on see täiesti normaalne tulemus. Olen ise selle rolleriga sõitnud ja võin öelda,et see sõidab väga jõuliselt ja vajadusel läheb ka gaasist tagale. Aga jah,kui kellegile tulemus ei meeldi,siis on ju alati võimalus ise parem teha.
Koondamisega sis ka pandi tartu pood kinni ? Ainult tuning juppide myymise pealt elada no ikka palju tahetud , pole siin eestis korralikku rinka ega stundi võistluseid ,et jah kuhu ikka nii jõuda. Ja samas jupid pole ka just kõige odavamad . Tln poes muidu äri läheb ? aga jh ,edu uue töö leidmisel! by harrisan: tartu pood pannakse kinni jah...
Imelikud vabandused halb sumps, v2ike karpa.. karpade hinna vahed polnud ju eriti suured ja sumpsi oleks ka selle raha eest parema saanud.. ma kuulsin et tartu camex kolib kokku wildiga ja milleks suurendada hp-sid lisades juurde ülekande kaod kedagi eriti ju ei huvita palju väntv6llist tuleb taguratta järgi saab kõike muud timmida.. (vario, sidur jms..) aga noh, edu
ülekande kaost räägin sellepärast et kõik numbrid mis netis öeldakse. nt malossi kodulehel ja scootercenteris olevad arvud on väntvõllilt mõõdetud! ja nii enamus