Camexi - Peugeot Speedfight 2 2000a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by speed fighter, Okt 14, 2009.

1. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    seal peal on mhr replica silku mitte mhr. vahe on väga suur.
    ja väiksed tunduvad need sellepärast et peugeoti 10.7hp on mõõdetud tagarattast. pange sinna 30% juurde siis saate õige tulemuse.

aga jällegi, kasutatud sai suht lahjat silkud, ideeaalsest väiksemat karpat 19mm. ja mitte väga head summutit.
    lisaks sellele on peugeoti mootori ehitus täiesti vale:D

2. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0
    Jap se pole racing vaid replica ju, sellest ei saagi pareamat eriti...
    Rallitaja noise mõtlesin ka seda et mis 29 hp ikka rohkem on saaadud kõvassti ju

3. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Ma ei saa aru,mis viga on? Sellise seti kohta on see täiesti normaalne tulemus. Olen ise selle rolleriga sõitnud ja võin öelda,et see sõidab väga jõuliselt ja vajadusel läheb ka gaasist tagale.

Aga jah,kui kellegile tulemus ei meeldi,siis on ju alati võimalus ise parem teha.

4. maittt

maittt New Member

694
    0
    0
    Koondamisega sis ka pandi tartu pood kinni ? Ainult tuning juppide myymise pealt elada no ikka palju tahetud , pole siin eestis korralikku rinka ega stundi võistluseid ,et jah kuhu ikka nii jõuda. Ja samas jupid pole ka just kõige odavamad . Tln poes muidu äri läheb ?

aga jh ,edu uue töö leidmisel!

by harrisan: tartu pood pannakse kinni jah...

5. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    Imelikud vabandused halb sumps, v2ike karpa.. karpade hinna vahed polnud ju eriti suured ja sumpsi oleks ka selle raha eest parema saanud..
    ma kuulsin et tartu camex kolib kokku wildiga :oops:
    ja milleks suurendada hp-sid lisades juurde ülekande kaod:D kedagi eriti ju ei huvita palju väntv6llist tuleb:D taguratta järgi saab kõike muud timmida.. (vario, sidur jms..)
    aga noh, edu;)

6. MuNa

MuNa New Member

311
    0
    0
    pole ime et pood kinni pannakse, kui te neid võrre ise ehitate seal:D, ei kena masin.

7. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Ilmselt ongi põhiprobleem see, et ma pole harjunud tagarattast tulevat numbrit kuulama/lugema. :oops:

8. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Sorry et ot aga võiks sellest camexi riisiraketist ka teema teha:D

9. speed fighter

speed fighter New Member

905
    0
    0
    ülekande kaost räägin sellepärast et kõik numbrid mis netis öeldakse. nt malossi kodulehel ja scootercenteris olevad arvud on väntvõllilt mõõdetud!
    ja nii enamus

10. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    ˇVäga hästi liigub see masin ikka ;)
    Mida te vingute kõik siin? :D

Jaga seda lehte