Malossi ei tee ju vertikaalile sumpasid. Vaevalt nad hakkavad mõnda kallist MHR sumpat (muud pole ju malossil) ümber keevitama
nii sain asja liikuma. koonuka võtsin ära ja ehitasin orig õhupuhasti peale. liigub küll. aga saab paremaks ikka.
se on meie show roller. st et proovime näidata kõiki firmasi. ei ole ainult malossi. Stage 6/Malossi/TNT/Tun`R/Doppler/ on kõik esindatud.
normaalselt tuimalt ristmiku peal tagarattal, hea promo camexile! aga no rolleri tuuning juppide näitamiseks võiks ikka kokku laduda midagi enamat, kui seda mis juba kõigil on, aga no eks te ise teate.
sulle teadmiseks, meie idee on näidata seda et ka vähesega saab midagi ära tehtud, ja ka hiinakast on võimalik pauku saada. peugeot ei ole tehtud hullu perfi saamiseks, vaid lihtsalt üheks korralikuks stundiks ja sõiduks. ALATI EI OLE VAJA NÄIDATA KÕIGE KÕVEMAT KOMPLEKTI, MIDA KEEGI NAGUNII OSTA EI JÕUA. kui keegi ostab peugeoti või hiinaka ära siis on oodata high end asja.
Jee, minu roxi taguots ka pildil. Peab vist kunagi jälle külla tulema ja vaatama mis teema on. Muidu sellega oli ulme lihtsam tagal lasta kui kinghuiga. Tollel tagupidur olematu. Kõva pill no.
nii masin hakab valmis saama. eks homme panen väiksed teaserid üles siia. näitan veel natuke püstolit värvile, et se gondlitele ennast ehmataks.
Polini ja monsteri värvides siit klubist juba on masinad olemas, malossi värvides speedfighti ootan huviga 8)
nii värvi ma ehmatada ei suutnud. küll aga rääkisin värvikesele toreda ja ropu anektoodi ja ta oligi nõus gondlite peale mökerduma. homme hommikul kell 11 saab pildid jälgige mängu.
ainuke toon mis mööda sai on punane. see sai liiga tume. ülejäänu üks ühele sama. moonutab see et siseruumis siin suht pime. välja ei taha ka ronida lund sajab. aga kui ilusam ilm siis teen õues pildid. Ja no tegelt üleüldse. sama ta ei ole ega tule nagu malossis. aga TEHKE PAREMINI! mina proovisin, sain midagi tehtud. arvatavasti punased värvin üle natu heledamaks. aga las ta hetkel olla.