Niisiis rohkem Up e arvatavasti ei tule. Se pill on ka müüa, et me saaks high end aeroxi ette võtta. Raha küsime selle eest 32 000. Ütleme nii et oleks saanud paremini , aga pole ka kõige hullem.
krt, mulle pole ykski speedfight siit rk-st veel nagu meeldinud ja nüüd see meeldib nagu r2igelt pole midagi erilist aga just siuke racing värk läheb ikka kenasti peale väga hea töö Taavi!
Väga tubli töö ! , istmekattega oleks midagi võind mõelda aint , ning sisekondlitega ka vb olla. Aga , Esituled Meeldivad räigelt eriti see kollane sobib sinna sisse rämedalt hästi nagu ! , Edu müümisel
Pole päris see, mida ootasin. Kleepsudega on tõesti pange pandud. Ei näe üldse ilus välja, kui igalpool on paksult samasuguseid kleepse täis. Oleks võinud külgedele suured malossid ja väiksed mõned kuhugi. Praegu on väga üle pingutatud. Suht overkill.
Purjus peaga paigutasite neid kleepse või? Praegune üldmulje on küll suht kole. Värvid on ilusad, aga kleepsud rikuvad asja ära, võiks nagu ise ka aru saada, millal piir tuleb.
Midagi pole teha, malossile meeldib oma disain üle kleepida. teeme siis järgi. ega siin ongi, kellele meeldib kellele mitte. ega se racing style ongi täis kleebitud värk. mingit näituste asja tegema ei haka. las ta siis olla selline nagu ta on.
lõpuks ka valmis kleepsud tõesti suvaliselt pandud..Värvilahendus enam v2hem aga oranz ja punane liiga tumedad, võiks rohkem matt olla Kirvega kurge pole ka mõtet püüdma minna. (vihje hinnale) tehtud aint mootor, kondlid ja lenks.. srry tuli palju kriitikat. Aga ikkagi esindusroller kuid vähemalt on midagigi näidata
minu arvamus: väike fail on sees, ei tundu eriti selline malossi(vb punase värvi pärast). Oleks saanud paremini ma arvan.